Nyproduktion

Karlholm Strand

Karlholm Strand, Tierp Se på karta

2 298 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
115 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2020
Avgift
4 491 kr/mån
Driftkostnad
22 596 kr/år
Pris/m²
19 983 kr/m²
Nyproduktion

Välkommen, till Karlholm Strand! Här får du ditt egna smultronställe med havets bris precis utanför dörren. Karlholm Strand är ett helt nytt område där gammal bruksmiljö möter ett modernt hamnområde med allt du behöver på ett behändigt avstånd. Brf. Karlholm Strand 1 kommer att bestå av 29 st radhus med egen havstomt. Avsaknaden av strandskydd gör att bostäderna kan byggas direkt vid havet. Här finns möjlighet att bada, fiska, åka ut med båten, promenera eller avnjuta solen vid din alldeles privata standtomt.
Karlholm Strand är ett helt nytt område där tidigare industriområdet nu omvandlas i rask takt till ett attraktivt, havsnära och spännande område för både bostäder, fritidsboende, verksamheter, rekreationer, service, båtgarage och ny båthamn. Framöver planeras även för öppnande av skola och förskola.

Utvecklingen av Karlholm Strand är i full gång. Restaurang, pub och marin verkstad är öppna och många fler verksamheter inom service, handel och rekreation är under planering. Nu har du en unik möjlighet att vara en av de första att bosätta sig i denna marina idyll.

Välkommen, med din intresseanmälan!

Läs mer om bostaden