Lomvägen 139

Kärrdal, Sollentuna Se på karta

5 700 000 kr

4 995 000 kr +14%
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
126 m²
Tomtarea
168 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1972

ACCEPTERAT PRIS, KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING!

Nu finns möjlighet att förvärva ett av Lomvägens absolut finaste och modernaste radhus. Huset är av toppklass och har genomgått en omfattande renovering. Här finns allt du kan önska dig. Ett renoverat kök och badrum samt vardagsrum på entréplan. Stort badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Fin altan på baksidan i fritt läge och framsidan erbjuder en insynsskyddad gård. Bra förvaringsmöjligheter tack vare förråd i anslutning till uteplatsen på framsidan och ett på entréplanet.

Övre plan erbjuder fyra sovrum och ett helkaklat badrum.

På Lomvägen bor du med naturen som närmsta granne, med omedelbar närhet till både sjöar och skog. Kort gångavstånd till busshållplats som trafikeras dygnet runt till bl.a. Danderyds sjukhus och Sollentuna station med anslutande tunnelbana resp. pendeltåg.

Kärrdal är ett omtyckt och barnvänligt område med flera skolor, förskolor och lekplatser. Området har dessutom ett eget litet centrum som är under upprustning och blev klart nu i början av 2021. Centrumet har ett Hemköp, sushi bar, restaurang, kemtvätt/ skrädderi och ett café.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Sollentuna