Bergsjövägen 23:2

Kårsta, Vallentuna Se på karta

2 925 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
128 m²
Biarea
20 m²
Avgift
5 844 kr/mån
Pris/m²
22 852 kr/m²
Nyproduktion 

Välkommen till ett naturskönt lantligt boende i Kårsta Park endast femtio minuter från storstadspulsen, med Roslagsbanan och busshållplats på gångavstånd.

Gårdsmiljö
I en gårdsliknande välkomnande miljö ligger byggnaderna i små klungor, större hus blandade med mindre. Den som vill umgås gör det, den som vill vara för sig själv är det. Med ljugarbänkar vid brevlådorna och öppna inbjudande ytor mellan husen.

En bruksgata sträcker sig genom området, där uteleken blir trygg och umgänget möjligt. Ingen genomfart, bara bekanta ansikten. En trygg uppväxttid för barn i en miljö där alla hälsar på alla. Som förr på landet, fast med moderna bekvämligheter.

Välplanerat
Kårsta Park är omsorgsfullt planerat så att människor i livets alla skeenden ryms i samma område. Här får såväl den lite större familjen som ensamstående, par och den som klivit in i pensionsåldern plats att bo jämte varandra. I ett boende som verkligen passar.

När tiden är mogen, när skiftet sker, när singlar blir par, när tu blir tre eller fler, och när ungarna flugit ut är det sedan möjligt att byta till ett boende som passar nya behov, och ändå leva kvar i samma, gemytliga område.

Matbutik
En livsmedelsbutik är planerad i det lilla samhället Kårsta, på gångstånd hemifrån. För lokal service och genuint, människonära bemötande. Förhoppningsvis med stora inslag av lokalproducerade varor, något som du som del i ett småsamhälle kan påverka.

Visionen med Kårsta Livsmedelsbutik är att skapa en samlingsplats, ett torg för Kårstaborna där man kan träffas, umgås, handla och hämta ut varor. Hit ska det vara enkelt att ta en promenad eller stanna på vägen hem från jobbet.

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna