Vinkelgatan 2

Katrineholm Söder, Katrineholm Se på karta

2 300 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
112 m²
Tomtarea
218 m²
Byggår
1969
Driftkostnad
30 504 kr/år
Antal besök
5 290
Dagar på Hemnet
15

Välkommen till Vinkelgatan 2 och det här radhuset som ligger på en hörntomt med lugnt läge på söder. Den lättskötta tomten med altandäck gränsar mot områdets lekplats så man kan sitta och ta en fika vid huset medan barnen leker. På tomten finns äppelträd och plommonträd. Mycket bra läge i stan då man har det mesta på gångavstånd såsom flera skolor, idrottshallar och centrum.

Huset är i 2 plan där man samlat de 4 sovrummen och duschrummet på övre plan. I entréplanet hittar man köket, vardagsrummet, tvättstugan samt en liten toalett. Ytskikt har renoverats och tvättmaskin och torktumlare byttes för 3 år sedan. Köket renoverades för ca 8 år sedan. En luftvärmepump (ca 5 år) i vardagsrummet ser till att hålla nere elkostnaderna och kan även ge luftkonditionering under varma dagar. 2 st rymliga klädkammare finns på övre plan och förråd finns även vid altan och uppe vid balkongen. Garage finns i gemensam länga och den har automatisk garageport. De gemensamma ytorna sköts och beslutas om i områdets samfällighet. Man la bland annat om taket för några år sedan.

Vill du bo i ett lugnt och barnvänligt område, ha en lättskött tomt och har närhet till det mesta då tycker jag att du ska boka in dig på visning av detta radhus - välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm