Västfjordsgatan 55

Kistahöjden, Stockholm Se på karta

4 990 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
137 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2015
Förening
BRF Skogsterrassen
Om föreningen
Avgift
4 109 kr/mån
Driftkostnad
22 640 kr/år
Pris/m²
36 423 kr/m²
Antal besök
0
Dagar på Hemnet
0

Gavelradhus från 2015 med tomt i bästa sydväst-läge! Välskött interiör med smakfulla tillval och en attraktiv planlösning och en mysig braskamin. Entréplanet erbjuder dig en halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt möjlighet att installera ett 5:e sovrum/kontor för den som önskar. Ett badrum med golvvärme på entréplan samt tvättstuga. Stort badrum med golvvärme samt möjlighet för badkar på övre plan. Golvvärme i hela entréplanet samt stora fönsterpartier som ger ett rikligt ljusinsläpp i hela bostaden.

Gott om förvaringsmöjligheter och goda möjligheter till att jobba hemifrån i nuvarande planlösning eller inreda ytterligare ett sovrum/kontor. Nytt och bekvämt boende där du har bilen direkt utanför dörren och föreningen som tar hand om det yttre underhållet av fastigheten.

Säljstart hösten 2021.

Kistahöjden är ett modernt område som byggts upp år 2014-2020 med lyxiga radhus och villor. Här finns en nybyggd förskola samt egen busshållplats och promenadavstånd till Kista centrum med tunnelbana som tar dig till City på 17 minuter. I närheten finns naturreservatet Järvafältet med sina sjöar, friluftsliv, bondgårdar och mycket mer! Närhet till kommunikationer samt E18 och E4 samt Bromma och Arlanda flygplatser som har sina flygbussar från Kista C.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Kista