Axel Swartlings Gata 50

Klockaretorpet, Norrköpings kommun Se på karta

2 475 000 kr

2 775 000 kr -11 %
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
120 m²
Biarea
17 m²
Tomtarea
174 m²
Byggår
1979
Driftkostnad
39 438 kr/år

Nu ges chansen att förvärva ett praktiskt friköpt radhus om 120+17 kvm beläget i lugna och barnvänliga Klockaretorpet. Här finner ni ett välplanerat hörnradhus om tre plan med stenbelagd uteplats på framsidan, balkong och ett härligt altandäck i trä på baksidan.

Entréplan bjuder på sociala ytor i form av kök, vardagsrum samt duschrum och utgång till baksidan. På övre plan finner ni två rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter i form av klädkammare och garderober samt ett praktiskt badrum. I sutterängplan finner ni gillestuga, sovrum, tvättstuga samt wc och mycket goda förvaringsutrymmen.

Här blir ni en del av populära samfälligheten Slagverket. I samfällighetskostnaden ingår vatten, värme, kabel-tv, renhållning, snöröjning, garage (nr 75 i storgaraget) , fyra stycken parkeringskort som kan utnyttjas i mån om plats, lek- och grönytor. I Klockaretorpet bor ni med närhet till affär, skola, förskola, kommunikationer och natur. Detta boende är perfekt för er som söker ett lättskött boende för er som vill bo billigt och med grönområde intill knuten!

Varmt välkomna att anmäla er på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

Kontakta mäklaren

Johan Ahlén

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
Mäklare Johan Ahlén, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
0703-323302