Nyproduktion

Stridsvagnsvägen lghnr 01-02

Kristianstad - Gamla Näsby, Kristianstad Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
118 m²
Byggår
2021
Avgift
5 841 kr/mån
Driftkostnad
14 760 kr/år
Pris/m²
16 907 kr/m²
Nyproduktion

Småstadslivet. Det enkla och trygga livet, med allt du behöver för en fungerande vardag bara ett stenkast bort. Tänk att få bo i ett ljust och luftigt hus med allt nytt och med gott om plats för att bjuda hem släkt och vänner. Och med egen trädgård.
Nu byggs väldesignade, genomtänkta och prisvärda hem i Lingenäs, mellan Gamla Näsby och Näsby fält. I första etappen kan du välja mellan 16 olika ytsmarta och flexibla radhus - Kvadraten på 118 kvm och Vinkeln på 110 kvm.

Lyckos tar fasta på vad du som ska bo gillar och vilka byggmetoder som är mest effektiva. Utan att kompromissa med design och kvalitet utvecklar vi konkurrenskraftiga boenden i såväl större som mindre städer. Husen är ritade av Wingårdhs Arkitekter och håller genomgående hög kvalitet i både material och byggprocess. Men kanske bäst av allt - husen har fantastiskt väl genomtänkta planlösningar som ger dig en bostadskvalitet utöver det vanliga. Hem som passar dig, oavsett vilken fas i livet du befinner dig i.

Du kan välja mellan Kvadraten och Vinkeln, två typer av radhus i två plan med uteplats, trädgård och tillgång till parkering. Här bor du bekvämt, i ett nybyggt och väldesignat hus där arkitekten har planerat med tankarna på både den växande och den krympande familjen. I ett Lyckos-hus kan du med andra ord bo länge.

Läs mer om bostaden
Mäklarhuset Åhus/Kristianstad