Gjutarvägen 44

Krokek, Norrköping Se på karta

2 350 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
124 m²
Tomtarea
270 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1989
Driftkostnad
40 310 kr/år
Antal besök
4 606
Dagar på Hemnet
24

Mysigt friköpt parhus om två plan med fyra sovrum. Väl omhändertagen och välplanerad bostad med fräscha ytskikt. Till bostaden hör en stor altan och en lummig och lättskött trädgård samt ett garage med förrådsdel. Bostaden är högt belägen utan insyn och erbjuder trevlig utsikt över området och glimt mot vattnet.

Här bor du längst in på en återvändsgränd i ett bra och bilfritt villaområde som är mycket barnvänligt. Närhet till lekplats och fin natur med promenadstråk. På gångavstånd finns även skola (F-9), simhall, aktiv idrottshall, vårdcentral, restaurang och livsmedelsaffär. För större utbud nås Ingelsta köpcentrum på endast 16 minuter med bil. Bara 500 m bort ligger Bråviken med en allmän brygga och sandstrand. På några kilometers avstånd finner man även Kolmårdens Djurpark, Tropicarium och flera naturreservat och naturområden, däribland Marmorbruket med magnifik utsikt över Bråviken och Getåravinen med unik natur och porlande vatten.

Från den närliggande hållplatsen avgår bussar med bra förbindelser till Norrköping som ligger ca 2 mil härifrån. Gångavstånd till tågstation med goda pendlingsmöjligheter till Stockholm.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Hemverket AB

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.