Torsgatan 14

Krokslätt, Mölndals kommun Se på karta

6 975 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
145 m²
Biarea
27 m²
Tomtarea
237 m²
Byggår
1976
Driftkostnad
41 074 kr/år
Antal besök
1 712

Unikt tillfälle!

Nu har Du en sällsynt möjlighet att flytta in i ett av Krokslätts mest eftertraktade radhusområden, som har ytterst låg omsättning. Här bor du i ett charmigt villaområde med omedelbar närhet till Göteborg. 

Suterränghuset som nu är till salu har dryga 170 kvm bo- & biytor fördelade på 3 plan, med utsikt mot skogen och villaområdet. Huset är helt inflyttningsklart. 
Du kommer in till en insynsskyddad och rymlig uteplats som inbjuder till grillkvällar, lek och umgänge. Förrådet som finns på uteplatsen har gott om plats för hela årets förvaring. 

Entréplan är helt omgjord till en öppen planlösning där kök, hall och vardagsrum går i ett. Här finns även ett wc. Den öppna trappan leder upp till sovrummen och ner till master bedroom och biytor såsom ett allrum, tvättstuga och det största badrummet. 

Sovrummet på nedre plan har stora ljusinsläpp och när Du öppnar altandörrarna kliver Du rakt ut i den blomstrande trädgården i skogen. Här finns möjligheter att låta fantasin flöda och ändra trädgårdsstil till t.ex. ett stort altandäck som blir ett med skogen och med plats för både studsmatta och hammock. 

På övre plan har samtliga 3 rum snedtak. Här finns det näst största badrummet. Även på det här planet finns det möjlighet att helt ändra planlösning enligt eget önskemål. Varför inte höja takhöjden för att få fram takbjälkarna, eller kanske göra ett litet loft i vindsutrymmet?

Området ligger beläget vid en lummig återvändsgränd och omsluts av en liten pittoresk skog och ett villaområde. Här bor allt från småbarn till pensionärer och föreningen tar väl hand om ägorna. 

Lekplatsen, som är navet i området, är omgiven av en skön variation av träd, lummiga växter och trevliga grannar. I parkeringshuset (där soprummet finns) har varje hushåll var sin parkeringsplats. Föreningen har också ca 20 platser för besöksparkering.

Inom gångavstånd finns ett stort utbud av caféer, restauranger, mataffärer och skolor. Safjällets naturreservat går du till på ca 10 minuter, Chalmers och Liseberg på ca 20 minuter. 

Hjärtligt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal

Kontakta mäklaren

Andreas Wagiström

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
Mäklare Andreas Wagiström, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal
0768101020

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.