Kronan

Kronan, Luleå Se på karta

5 395 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
152 m²
Tomtarea
219 m²
Nyproduktion 

Köp ett exklusivt suterränghus i högt läge med harmoni mellan arkitektur och omgivning. Huset har en fantastisk utsikt över staden, som kvällstid lyser vackert mot bakgrunden av skog och hav. Kronan är en helt ny stadsdel bara tre kilometer från centrala Luleå. Här finns redan idag förskolor, skola, service, handel, en ny sporthall och närhet till storslagen natur. Området kommer när det står färdigt cirka 2030 att rymma 2000 bostäder, såväl som ett helt eget stadsdelscentrum. Välkommen till Kronan och Kv Honnörsbacken!

Huset är ett funktionellt sluttningshus som genomsyras av generösa ytor och genomtänkt planlösning. Stora fönsterpartier, inglasade uterum och bastu är detaljer som ger huset ett både modernt och exklusivt uttryck.

I entréplan möts du av en ljus hall med klinkergolv och god plats för förvaring. Vidare finns kombinerat badrum med med tvättmaskin och torktumlare. Det flexibla och fullutrustade köket med köksö ligger i anslutning till matplatsen som är placerad vid de generösa fönsterpartierna. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning och med utgång till den inglasade balkongen med härlig utsikt över Skurholmsfjärden. I entréplan finns även två sovrum, varav det större sovrummet har utgång till uteplats.

I suterrängplan finns ett stort hobbyrum/förråd, badrum med anslutande bastu och ytterligare två rymliga sovrum med varsin utgång till det inglasade uterummet.

Observera att bilderna är tagna i vårt visningshus och att avvikelser kan förekomma.

I Kv Honnörsbacken har du chans till snabb inflyttning då husen är redo att flyttas in i omgående. Har du frågor om projektet, bostäderna eller området är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Läs mer om bostaden
OBOS Sverige AB