Pärlröksgången 22

Krusboda, Tyresö Karta & restider

RadhusRadhus

Välkommen till detta fina och välplanerade atriumhus av den stora modellen på 130 kvm med möjlighet till hela 5 sovrum!

Huset är genomgående mycket välskött och löpande renoverat/ombyggt och har ett mycket lugnt och centralt läge i området.
Två fina, glasade uterum, ett vid entrén och ett på den insynsskyddade tomten med utgång från allrummet. Solig och vacker trädgårdstomt med gott om bärbuskar och planteringar och ett fint gästrum i separat byggnad. Låg energiförbrukning med 2 värmepumpar och braskamin. Samtliga fönster är bytta 2012/2013 till underhållsfria pvc-fönster med persienner och myggnät. Yttertaket är omlagt 1999 och fasaden är löpande bytt till hälften (förutom de delar som ligger under tak).

RUM FÖR RUM
Praktisk entréhall med klinkergolv och gott om förvaring. Ingång till separat helkaklad WC. Stort allrum med ekparkett och braskamin samt utgång till det stora fina uterummet med stenlagt golv och vindruvor. I allrummet kan man lätt dela av (återställa ett 4:e sovrum) och det är öppet mot den rymliga matplatsen. Matplatsen är öppen med bardisk mot det fina och trevliga arbetsköket som i sin tur ansluter till tvättrum med klinkergolv. Med ingång från matplats/allrum ligger det stora vardagsrummet med ekparkett och fönster i två väderstreck. Här kan med lätthet ett 5:e sovrum avdelas om behov skulle finnas. Sovrum 1 med ingång från allrummet. I den separata sovrumsavdelningen finns en hall med ingång till klädkammare samt sovrum 2. Här finns även ett stort helkaklat badrum med stor nischdusch, plats för badkar, wc, dubbla tvättställ och fin bastu. I slutet av sovrumshallen ligger stort sovrum 3 med altandörr och egen klädkammare med garderober och linneskåp.

LÄGET
Mycket centralt läge på lugn skyddad gård med bekvämt gångavstånd till Krusboda Torg. Här ligger bl.a. ICA Krusboden och pizzeria, Krusbodabadet och Krusboda skola. Här finns också stor lekpark med bollplan samt förskolorna Ballongen och Små Fötter samt garage, stor parkering och busshållplats. Allt detta på endast 100-150 meters avstånd!

TOMTEN
Entré till stor praktisk stenlagd inglasad ENTRÉGÅRD under tak. Mycket fin solig och helt ogenerad TRÄDGÅRDSTOMT med stort GLASAT UTERUM och stenlagd uteplats under pergola med vildvin samt en vacker planering med damm och fontän.
Rikligt med röda vinbär, rabarber, smultron och björnbär samt gröna vindruvor i det glasade uterummet. Liten gräsmatta och fina planteringar.

FÖRRÅD OCH EXTRABYGGNADER
Det finns ett stor praktiskt VARMFÖRRÅD på ca 10 kvm på tomten samt ett extra vidbyggt GÄSTRUM/KONTOR på ca 10 kvm.

GARAGE OCH PARKERING
Fast garageplats i garagelänga med fjärrstyrd elport samt p-tillstånd för ytterligare 1 bil.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Grundutbud kabel-TV via ComHem och bredband via fiberuppkoppling från ComHem.

SAMFÄLLIGHETSAVGIFTER
I samfällighetsavgifter ingår bl.a poolanläggning/bastu i området, fast garageplats i garagelänga med fjärrstyrd elport, p-tillstånd för ytterligare 1 bil, grundutbud kabel-TV via ComHem och bredband via fiberuppkoppling från ComHem.

KOMMUNIKATIONER
Mycket bra bussförbindelser med motorvägsbuss till Gullmarsplan och Centralen. Bussarna går var 5:e minut i rusningstrafik (varannan till Gullmarsplan och varannan till Centralen) samt var 15:e minut på dagtid till Gullmarsplan.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
130 m²
Tomtarea
310 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
41 660 kr/år
Byggår
1972
Räkna på boendet

Kontakta mäklaren

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Pärlröksgången 22 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 195 000 kr
Driftkostnad
41 660 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

3 008
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 17 dagar sedan, den 9 augusti 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Är du nyfiken på att veta mer om området?

Guider & Tips