Pärlröksgången 79

Krusboda, Tyresö Se på karta

3 600 000 kr

3 895 000 kr -8%
Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
115 m²
Tomtarea
310 m²
Byggår
1974
Driftkostnad
31 750 kr/år

Välkommen till detta välskötta och rymliga radhus på hela 115 kvm i ett plan belägen på en lugn adress i populära Krusboda endast 27 min från Stockholm!

Bostaden är smart planerad med stora möjligheter att disponera de olika rummen efter just dina behov. Fina ytskikt som inger en ljus och luftig känsla samt en uteplats/trädgård där man avnjuter ett fantastiskt solläge under dagen. Två nyrenoverade badrum från 2019 och i övrigt fräscha ytskikt.
Hall med tvättstuga och gäst-wc och vidare in i bostaden öppnar ett ljust och luftigt vardagsrum och kök upp. Stora fönsterpartier skänker ett vackert ljusinsläpp.
Här finns plats för stor soffgrupp såväl som matplats för upp till 8 personer vilket ger dig utmärkta möjligheter att skapa fina minnen med vänner och familj av den större skalan.

Köket är renoverat 2009 och går i en fräsch och mycket stilren tappning. Planeringen är optimal med gott om förvaring samt rymliga arbetsytor för att göra matlagningen till en fröjd.

Sist men inte minst den fantastiska uteplatsen som ger dig ett ogenerat läge.
Här har du en egen liten trädgård med rymlig trädäckad terass i suveränt solläge som under sommarhalvåret skänker bostaden det där lilla extra.

Pärlröksgången är belägen i en mycket trevlig del av Krusboda som med sin närhet till såväl centrum, skolor, Krusbodabadet, Alby friluftområde, matbutik samt direktbussar till såväl Gullmarsplan och Stockholm C ger dig bästa möjligheter att trivas från första sekund.

Länk till prospekt - https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=667927

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Tyresö/Älta