Ingrid Wallbergs gata 21

Kviberg, Göteborg Karta & restider

RadhusRadhus Nyproduktion 

Åh vilket bra läge!
Vårt nya kvarter Kvibergs Trädgård planeras i vackra omgivningar intill Säveån. Här finns allt för ett rikt vardagsliv nära till hands, både för stora och små. Bo mellan Gamlestadens upplivande myller och Utbys lugna villastråk. Nära naturliv och citypuls! Goda kollektiva förbindelser men även bra parkeringsmöjligheter.

Öppen planlösning och möjlighet till inredd vind
Välkommen till detta trevliga 2-plans radhus, 121 m² med möjlighet till inredning av vind (extra BOA 28-34 m²). I Kvibergs Trädgård erbjuds stora möjligheter för dig att skräddarsy bostaden! Här bor du på ljusa och öppna ytor med tre till fyra sovrum, två badrum, kök och vardagsrum. Lägg till en rejäl tvättstuga, klädkammare, ett allrum och dubbla parkeringsplatser och du har alla bekvämligheter.

Den öppna planlösningen på entréplanet gör detta till en plats dit du gärna bjuder hem vänner och släkt. Köket är utrustat med energieffektiva vitvaror, bra arbetsytor och förvaring. Sovrummen är placerade på övervåningen tillsammans med ett stort badrum, en klädkammare och ett allrum. Vill du ha ett extra sovrum istället för allrum kan du välja det som tillval. I Kvibergs Trädgård erbjuder vi som tillval möjlighet att få en inredd vind om hela 28-34 m² (BOA). En lösning som ger dig extra rum och gott om förvaring. Perfekt för den växande familjen! Vill du hellre bygga om vinden själv i framtiden så har vi förberett så att det går att förlänga husets trappa en våning till. Som tillval erbjuds även carport för extra skydd åt din bil.

Valmöjligheter även för dina uteytor
Tomtstorlek på cirka 200 m² och med våra tillval kan du välja precis hur du vill ha den utformad - grästomt, stor terrass eller mindre altan? Gillar du att pyssla i trädgården kan du även välja ett fristående förråd som tillval, utmärkt för redskapen eller utemöblerna.

Fast pris, ingen budgivning
Bostäderna i Kvibergs Trädgård säljs till fast pris utan budgivning, som alltid när Peab bygger. Dessutom ingår Peabs skräddarsydda försäkring mot dubbel boendekostnad.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
121 m²
Tomtarea
206 m² tomt
Antal rum
5 rum
Räkna på boendet

Kontakt

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Ingrid Wallbergs gata 21 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 475 000 kr

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

654
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 4 dagar sedan, den 12 juni 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Guider & Tips