Bresättersvägen 13 B

Laggarhult, Katrineholm Se på karta

2 895 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
132,3 m²
Tomtarea
318 m²
Driftkostnad
23 800 kr/år
Nyproduktion 

ENDAST ETT PARHUS KVAR NU!
I populära Laggarhult uppför nu Solidahem "Parhus Havsörnen" - en unik möjlighet att köpa ett bekvämt boende i ett nybyggt parhus och i ett redan väletablerat område. Låg driftskostnad ger en boendekostnad på ca 4 800 kr/månad vid 85 % belåning. Här erbjuds ett modernt och välplanerat 2-planshus med allt som hör nyproduktion till. Den väldisponerade ytan om 132,3 kvadratmeter fördelar sig på 5 rum och kök. Bostaden erbjuder bl.a. badrum, tvättstuga, kök och vardagsrum med vattenburen golvvärme på hela entrévåningen. Övervåningen inrymmer 3 rejäla sovrum i anslutning till badrummet samt ett rymligt allrum. Upp till 2,7 meter i takhöjd ger en luftig känsla på övervåningen. Du som flyttar till Parhus Havsörnen kan se fram emot en skön och bekymmersfri tillvaro.

Bostaden är attraktivt belägen med närhet till det bästa Katrineholm har att erbjuda - perfekt för er som ställer höga krav på er boendemiljö! Här bor man i ett lugnt och naturnära område med populär förskola alldeles runt knuten. Cykelavstånd till centrum där man når Stockholm med tåg på under 1 timme, man har också cykelavstånd till Lövåsens Handelsområde där man hittar det mesta.

Nyckelfärdigt standardutförande i försäljningen, pris 2 895 000 kr, är friköpt tomt, nyckelfärdigt parhus i standardutförande och grovplanerad tomt. Tillkommer gör kostnader för anslutningsavgifter/bygglov (ca 250 000 kr) och eventuella tillval.

För den som vill skapa sin egen prägel och stil erbjuds många olika tillvalsmöjligheter i form av både paket- och detaljlösningar. För den som vill finns även möjlighet att välja till ett extra sovrum på entrévåningen.

Kontakta mäklaren för detaljerad tillvalslista.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm