Stinsvägen 12A

Landskrona, Landskrona kommun Se på karta

3 450 000 kr

3 795 000 kr -9 %
Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
103 m²
Biarea
3 m²
Tomtarea
302 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2022
Driftkostnad
22 000 kr/år

INFLYTTNINGSKLART STENHUS MED GOD ENERGIPRESTANDA - PARHUS A

Vi har nöjet att få erbjuda ett nybyggt kvalitetshem med en ljus interiör serverad för nästa ägares behag och inredningsdrömmar. Uppskattar man ekparkett, vitmålade släta ytskikt, ett stilrent kök i öppen planlösning med sällskapsytorna samt stilsäkra badrumsmiljöer så kommer man trivas i detta parhus många år framöver. Vägen upp till Stinsvägen kantas av de skånska vidderna samt en cyckelbana som leder in till centrum. Villa Landskrona är ett energieffektivt och välisolerat stenhus med fina och påkostade materialval. En skön utemiljö på trädäck och gräsmatta i solsäkert västerläge, fasadbelysning, energiglas från Elitfönster i olika storlekar samt takfönster från Velux ger huset ett modernt och stilrent intryck. Vi hänförs av en härlig atmosfär med betoning på familj och umgänge i detta underbara nya hem!

Stora delar av entrévåningen präglas av öppna ytor med släta väggar och ljusa tak samt komfortabel vattenburen golvvärme. Ett fint klinkergolv täcker första kvadratmetrarna av bostaden i entréhallen för att sedan övergå till enstavig vitpigmenterad ekparkett som är golvtemat i resten av hemmet. Via hallen ser man in till det stilrena IKEA köket och vardagsrummet som samspelar i en öppen planlösning som skapar både volym och frihetskänsla i umgängesytorna. Från sällskapsytorna och kök finns det en fönsterdörr som leder ut till trädgården och ger bostaden en fin kontakt mellan ute och inne. I övrigt finns på entréplan en vacker helkaklad badrumsmiljö med tvättmöjligheter, huvudsovrummet samt förvaring i form av ett förråd under trapphuset.

En specialbeställd och massiv ektrappa med stålprofiler leder upp till ovanvåningen. Här möts man av ett mäktigt ljusinsläpp i allrummet via två takfönster på rad. Två rymliga sovrum med bra förvaring delar på ett vackert badrum i samma kakel- och klinkerutförande som det andra. Ett takfönster som vädrar och skänker badrummet naturligt ljus. Mellan våningsplanen och i snedtaket är det extra isolerat vilket ger goda ljud- och värmeegenskaper samt låga driftskostnader. Exteriört finns matjord runt huset, plattsättning i gångbanor och biluppfart, staket, nyanlagda häckar, vattenutkastare samt en uteplats på trädäck som mäter ca 16 m² - du behöver med andra ord bara fokusera på växtligheten i den solrika trädgården och bo otroligt bra!

Här tillhör du Landskrona kommun där skolor, affärer, sportanläggningar och service är lätt att tillgå och kommunikationer via bil, buss och tåg är utmärkta! Ett läge man längtar hem till mellan hav och den skånska naturen.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Malmö City

Kontakta mäklaren

Ilir Sylejmani

SkandiaMäklarna Malmö City
Mäklare Ilir Sylejmani, SkandiaMäklarna Malmö City
0706-88 39 02