Vretalund 6

Lanna, Lekeberg Karta & restider

3 185 520 kr
RadhusRadhus Nyproduktion 

Nu finns chansen att förvärva ett bostadsrättsparhus med exklusiv känsla i härliga Lanna!

Under 2019/2020 kommer 11 stycken parhus samt ett fristående hus ta form med adressen Vretalund 6. Det kommer resultera i totalt 23 stycken bostadsrätter där bostäderna är välplanerade och erbjuder er som köpare chans att påverka detaljerna som skapar just er drömbostad ett stenkast från golfbana, förskola, skola samt en fantastisk natur.

På entréplanet i bostaden ligger fokus på umgänge. Här är öppna ytor skapade mellan kök och vardagsrum för att ge plats för familj och vänner. Från vardagsrummet nås också en trevlig altan vilket skapar en ljus och luftig känsla till hela rummet. På första våningen finns också ett sovrum med platsbyggda garderober för att ge chans till god förvaring, badrum, tvättstuga och ett förråd som nås från altanen.

Ser vi till den andra våningen i bostaden kommer här fokuset ligga på att skapa sovrum med god plats för era möbleringsönskemål. Två av sovrummen har också utgång till en härlig balkong som sedan tar er vidare upp till den fantastiska takterrassen. Ett av sovrummen är också försett med ett eget badrum. I övrigt kommer andra våningen även att innehålla ytterligare ett rymligt badrum samt en walk in closet som ger en exklusiv och stilren känsla till hela bostaden.

Högst upp i huset kommer en stor takterrass på hela 50 kvm vara belägen. Terrassen är också förstärkt för er som önskar välja till ett spabad där ni från i lugn och ro kan se ut över vyerna i en mycket trivsam miljö. Pris från 3 185 520 kr.

Vänligen kontakta Andreas Ståhl för mer information!

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
151 m²
Antal rum
5 rum
Avgift/månad
4 134 kr/mån
Byggår
2019
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Vretalund 6 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 185 520 kr

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

2 607
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 31 dagar sedan, den 23 augusti 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Är du nyfiken på att veta mer om området?

Guider & Tips