Skogstorpsvägen 30

Lindbacken, Uppsala Se på karta

3 595 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
135 m²
Förening
BRF Lycka
Om föreningen
Avgift
4 842 kr/mån
Pris/m²
26 630 kr/m²
Nyproduktion 

Sista huset till försäljning i Brf Lycka! Intresset har varit mycket stort för Brf Lycka och nu säljer vi det sista huset med ett fint läge ett stenkast från Lindbackens Skola och Skogstorpsparke. Här bor du längs kanten av den grönskande Skogstorpsparken där Brf Lycka med sina 18 radhus sträcker sig som ett vackert pärlband med putsade fasader som skiftar i nyanser från ljus till mörkt grå. Inslag av tegel och odlingsbäddar med rustika plåtdetaljer för tankarna till tidlös industridesign samtidigt som framsidans Silverpäronträd ger en mjuk inramning – Här möts du av ett spännande radhus där arkitektur, detaljer och funktion står i fokus.

Läget längs Skogstorpsvägen är ett av Lindbackens bästa – Här bor du i en del av Lindbacken där radhusen blandas med villor och denna del av området börjar nu bli färdigställd. Husens framsidor erbjuder soligt söderläge och utsikt mot de fina villorna. Husens baksidor har fri utsikt mot Skogstorpsparken med stora grönskande ytor vilket ger helt privata och insynsskyddade uteplatser.

När du tar steget in i huset möts du av snygga detaljer och praktiska lösningar. I hallen finns en platsbyggd läderklädd sittbänk. Smarta förvaringslösningar med garderober intill entrén och näst intill osynliga garderober under trappan. I de två badrummen förs tankarna till Art Déco som kallas arvet från det glamourösa 20-talet. Det hexagonformade kaklet i matt vit från Höganäs tillsammans med den runda spegeln med en kant i mässing, takdusch och stilsäker pendellampa ger en lyxig känsla.

Köket bidrar till att ge huset en tydlig karaktär med sina sandfärgade luckor. Det blir en fin kombination med mässingsknoppar och bänkskiva med natursten. Matplatsen är rymlig och här kan du med lätthet bjuda ett stort sällskap på middag. Dubbeldörrar öppnar upp mot den plattlagda uteplatsen som på sommaren kan rymma din egen örtträdgård och utekök.

Platser för umgänge är många i detta hus. Vardagsrummet som är närmare 30 kvm stort har fri parkutsikt och pardörrar ut mot baksidans uteplats och trädgård. Braskamin värmer på kyliga vinterkvällar. Här finns möjlighet att göra ytterligare ett sovrum, ett perfekt gästrum för föräldrar när de kommer för att hälsa på och kanske vakta barnbarnen.

Övervåningen rymmer familjens sovrum. Föräldrarnas sovrum är närmare 15 kvm och takhöjden på 3,80 meter används maximalt till förvaring med garderober från golv till tak. Husets smycke, ett fantastiskt fönster med en höjd på 2,50 meter, ger rummet en unik karaktär. Samma fina takhöjd finns i ett av barnrummen som också är lika genomtänkta med platsbyggd förvaring och där rummen dessutom har platsbyggda skrivbord där man kan njuta av utsikten över park eller villorna på Skogstorpsvägen. Övervåningens allrum binder samman alla rum på ett naturligt sätt och här får barnen en bra plats att leka, titta på en mysig film eller varför inte krypa upp i den skinnklädda fönsternischen med utsikt över Skogstorpsparken och skolgården.

Materialen i huset har valts med omsorg och är genomgående av mycket hög kvalité. Alla väggar är målade i vitt, garderobsfronter är vita förutom i hallen där den beiga nyansen från köket återfinns. Golvet i huset är sober vitborstad enstavsparkett i ek som ger ett lugnt intryck och i hallen återfinns det hexagonformade kaklet från Höganäs.

ARKITEKTEN

Uppdraget att rama in den grönskande Skogstorpsparken i Lindbacken med radhus gick till arkitektbyrån Koncept som även har lagt grunden till bostä

Läs mer om bostaden
Riksmäklaren