Utgårdsvägen 3

Lindbacken, Uppsala Se på karta

4 295 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
146 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2016
Förening
BRF Brick Lindbacken
Om föreningen
Avgift
5 770 kr/mån
Driftkostnad
15 384 kr/år
Pris/m²
29 418 kr/m²
Antal besök
5 252
Dagar på Hemnet
11

Äntligen ett parhus i de fina tegelhusen på Utgårdsvägen - till salu. 146 kvm fördelat på fem rum och kök i två plan med generös takhöjd, genomtänkt planlösning med gott om förvaring och smarta lösningar för den aktiva barnfamiljen. Interiört går färgsättningen i toner av nude och rostig corall exklusiva material som köksmaskiner från Smeg, Kolmårdsmarmor, klinker från Höganäs samt svart gjutjärnskamin - gammalt möter nytt. Centralt i huset möts ni av trappan i industridesign och ett trapphus som är öppet sex meter upp i till takfönstret och ger ett fint ljusinsläpp. Ett unikt hus med spännande formspråk och materialval. Ypperligt läge i området på stor fin tomt med placeringen av huset som utnyttjar solens alla timmar. På den fina trallbelagda uteplatsen i sydöst kan du njuta av lugnet och närheten till skogen . Tomten är lättskött med härlig plan gräsyta ,en
underbar lekställning och gränsar mot skogen och allmänning. Biluppställningsplats för två bilar.

Brf Brick är en bostadsrättsförening med 14 st parhus & friliggande hus med fasader i tegel med spännande karaktär byggdes 2016 - Brick andas industriromantik - en kombination av storstadskvalitéer och småstadskänsla.

Lindbackens nya skola från FK till Åk5 ligger mycket nära och dessutom finns fyra etablerade förskolor i Lindbacken.
I Lindbacken bor du med ett härligt lantligt läge omgiven av fin natur men ändå med city på mycket nära avstånd. ICA-LIndbacken med generösa öppettider Gränby Centrum finns endast 5 minuter bort och påfarten till E4an når du på under 4 minuter. Bra kommunikationsmöjligheter samt cykelväg hela vägen till Uppsala city.

Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till Resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gallerian i Gränbystaden och vidare till Uppsala City.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 17
    jan
    Imorgon
    Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.