Mästarbacken 75

Mälarhöjden, Stockholm Karta & restider

RadhusRadhus

Med bästa läge i området återfinns detta synnerligen välplanerade gavelradhus som erbjuder fantastiska umgängesytor i rymligt kök med plats för minst 10 personer och i spatiöst vardagsrum som rymmer både sitt-och matgrupp.

Med direktutgång från vardagsrummet nås den stora terrassen som är belägen i soligt sydvästläge med fri utsikt och sol från lunchtid och framåt. Terrassen är belagd med underhållsfri träkomposit och här finns också ett utomhusförråd.

Invid terrassen är det gräsmatta, gräsmattan löper även längs med radhusets gavel och erbjuder gott om plats för lek, sandlåda och studsmatta.

Invid entrén finns ytterligare ett däck i underhållsfri träkomposit och en stor stenlagd terrass, vilken exempelvis rymmer plats för cyklar och barnvagnar. På entrésidan är det morgon- och förmiddagssol och härifrån är det direktaccess till en av områdets bilfria lekplatser.

Radhuset erbjuder fyra sovrum, två våtutrymmen med wc, dusch respektive badkar, dessutom en smart inredd walk-in-closet samt ett rejält inomhusförråd/klädkammare/verkstad, varifrån en trappa leder upp till den oinredda vinden om 24 m² biarea.

Planlösningen är helt enkelt superb!

Nuvarande ägare har gjort stora uppgraderingar av radhusets standard, genom att exempelvis lägga in 2-stavs ekparkett från Kährs i alla rum utom köket och renovera gästwcn till att bli ett superfräscht duschrum med wc och golvvärme. Innanför entrén är det klinkergolv med golvvärme. I entrén och hallen finns det Led-spotar som är dimbara. Alla sovrummen plus vardagsrummet är försedda med dimmer. Ett antal väggar är ommålade i vitt under januari 2018.

För det fall att någon familj önskar ännu större yta så finns det möjlighet att inreda på vinden.

Föreningen har idag en mycket god ekonomi och har genom det senaste årets försäljningar av tre tidigare hyresrätter blivit så gott som skuldfri. Fiber finns indraget och ingår i månadsavgiften.

Alla boende erbjuds en parkeringsplats för 182 kr/mån. Det finns även parkeringsplatser med elstolpe, de kostar 317 kr/mån.

Föreningen erbjuder även ytterligare varmförråd (150 kr/mån) samt garageplatser (516 kr/mån), för närvarande är det kö till båda.

Det är möjligt att köra fram till entrén för att lasta av, annars är området bilfritt med flertalet lekplatser. Föreningen har också en heltidsanställd fastighetsskötare som ser till att området hålls i toppklass!

För den familj som letar efter en barnvänlig bostad med närhet till såväl populära Lögarebergets Montessoriskola, populära Mälarhöjdens skola och T-bana Mälarhöjden och sist men inte minst alla de härliga rekreationsmöjligheter som finns i och invid Mälaren - då är detta ett tillfälle som ni inte bör missa!

Välkomna till barnvänliga Brf Mästarbacken!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrätt
Boarea
124 m²
Biarea
24 m²
Antal rum
5 rum
Avgift/månad
6 734 kr/mån
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Mästarbacken 75 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 975 000 kr

Statistik

6 323
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 19 dagar sedan, den 31 januari 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips