Lansgatan 29

Mantorp, Mjölby kommun Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
116 m²
Tomtarea
396 m²
Byggår
2021

Välkommen till Lansgatan 29 och detta inflyttningsklara nyproducerade hus! Här är det bara för familjen att flytta in och börja bo och njuta att ett nytt och modernt hem!

Huset är fördelat på 116 kvm i två plan där alla ytor planerats för att skapa ett trivsamt hem för stora och små. Entréplanet utgör de sociala ytorna med ett fullutrustat kök, vardagsrum och stora fönsterpartier mot husets baksida och trädgård.
På husets övre plan finns ett master bedroom, två sovrum och ett mindre allrum med plats för soff-häng för de större barnen eller en lekyta för de lite mindre. På detta plan finns ett helkaklat badrum med golvvärme och badkar. Badrummet på entréplan har dusch samt en avskild tvätt-alkov.

Trädgården har en grusad uppfart, markplattor vid entrén och gräsytor.

Mantorp är beläget i utkanten av Mjölby med vacker omgivning av skog och landskap. Här bor man i uppvuxna kvarter i fantastisk miljö för familjen nära barnomsorg, lekplatser och skolor. Pendeltåget tar ungefär tio minuter till antingen Linköping eller Mjölby vilket ger ett nära avstånd till båda kommunerna. Området är attraktivt och växande med charmig småstadskaraktär. Närhet till Mantorpstravet, fotbollsplaner och fin gemenskap i rikt utbud av föreningsliv finns också.

Husen uppförs med trästomme på ”platta på mark” med vattenburen golvvärme. Klimatskärm med extra mycket isolering ger en låg energiförbrukning. Fasaden utförs med en miljövänlig och hållbar liggande träpanel. Alla fönster har energiglas och är försedda med underhållsfri aluminiumbeklädnad.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Kontakta mäklaren

Elin Weidt

Svensk Fastighetsförmedling Mjölby
Mäklare Elin Weidt, Svensk Fastighetsförmedling Mjölby
+46707181226