Morkullestråket 20B

Margretelund - Tråsättra, Österåkers kommun Se på karta

3 395 000 kr

3 195 000 kr +6 %
Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
105 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2023
Förening
BRF Koltrasten i Österåker
Om föreningen
Avgift
7 399 kr/mån
Driftkostnad
37 500 kr/år
Pris/m²
32 333 kr/m²

**** NYTT LÄGRE PRIS ****

*** Digital visning finns, kontakta mäklaren för att ta del av denna ***
** Kontakta mäklaren för att boka in en privatvisning, visningar sker löpande **

Välkommen till Brf Koltrasten, denna nystartade bostadsrättsförening med inflyttning tidigast 27 juni 2023. Här har du möjlighet att bli först att flytta in tillsammans med dina 21 grannar i populära Valsjöskogen. Med grönska och natur som närmsta granne och med mysiga sjöar runt knuten investerar du i ett väldigt attraktivt område som kommer att blomstra med åren.

Hus 201 ligger otroligt mysigt upphöjt från vår baksida, nedanför tomten har vi en mysig å som omges av vackra björkar. På baksidan kan du njuta av morgon och förmiddagssol medans du på eftermiddagen kan sitta i solen på framsidan. Du har plats för större utemöblemang på båda sidor av huset. Parkeringsmöjligheterna är utmärkta då du har plats för minst 2 bilar på tomten, varav 1 under carporten.

Väl på insidan är det ljust och fräscht. Med vitmålade väggar och tak i kombination med det snygga ekparkettgolvet får vi en magisk kontrast som är oerhört vacker. Vi har tre ordentliga sovrum på ovanvåningen med gott om förvaringsalternativ. Det finns även en yta som fungerar perfekt som ett extra vardagsrum på ovanvåningen, här kan man om man vill få till ytterligare ett sovrum om man hellre vill ha det. Köket är ett HTH-kök utformat med mjukstängande lådor, källsortering samt besticklådor och diskmaskin. Mörk laminatbänkskiva med rostfri underlimmad diskho med avställningsyta samt ett stänkskydd i granitkeramik (Carrara). Vitvaror ifrån Siemens och spotlights under väggskåp gör att köket känns oerhört exklusivt. Badrummen har Svedbergsinredning med handfat, spegelskåp med belysning samt vitvaror ifrån Siemens. I badrummet på nedre plan har vi en dusch med duschväggar och på ovanvåning har vi ett badkar.

Välkommen att höra av dig ifall du har några frågor eller ifall du önskar besöka området för en titt.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Åkersberga

Kontakta mäklaren

Richard Bengtsson

Fastighetsbyrån Åkersberga
Mäklare Richard Bengtsson, Fastighetsbyrån Åkersberga
0700999933
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas