Nyproduktion

Nygatan 7C

Mariefred Centralt, Strängnäs kommun Se på karta

8 500 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
137,8 m²
Tomtarea
130 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Nyproduktion

I hjärtat av Mariefred kommer Derome uppföra fyra unika stadsparhus. Här får du ett bekvämt boende där du kan gå rätt ut genom dörren och rakt ut på stan. Samtidigt har du härlig natur och sköna dopp endast några minuter bort.

Mariefred sägs vara en av landets mest välbevarade trähusstäder med plankinhägnade gårdar och gårdshus för småhantverk. På ett av Mariefreds bästa lägen, nära den charmiga stadskärnan ligger Nygatan. Här ska fyra stadsparhus i tre plan ligga. Ett stenkast ifrån ditt nya hem ligger Mälaren med sitt badvänliga vatten och sin vackra skärgård. På gångavstånd finns all service man kan tänka sig – från vårdcentral och skolor till det lokala bageriet, matbutiken och träningslokalen. Ta en promenad och upplev de vackra omgivningarna eller njut av en fisketur med båten.

Storstaden är samtidigt lättillgänglig och pendlingsmöjligheterna är goda med både tåg och bil. Till centrala Stockholm åker du med tåg på ca 40 min, men också Södertälje, Eskilstuna och Västerås ligger inom dagligt pendlingsavstånd.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

Kontakt

Sanna Magnusson

Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
Mäklare Sanna Magnusson, Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
070-688 63 74