Kommande

Myrstuguvägen 153 - ACCEPTERAT PRIS

Myrstuguberget, Huddinge kommun Se på karta

2 595 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
120 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1985
Förening
HSB BRF Mälarblick i Huddinge
Om föreningen
Avgift
8 548 kr/mån
Pris/m²
21 625 kr/m²
Kommande

Nu ges möjligheten att förvärva detta fantastiska radhus på den naturnära adressen Myrstuguvägen 153. Denna bostad träffar verkligen alla kriterier den stora familjen kan ha och lite till. MÅSTE UPPLEVAS!

Bostaden erbjuder hela 120 väl genomtänkta kvm fördelat på två plan. På nedre plan finner ni de sociala ytorna i form utav ett rymligt kök med goda arbetsytor med tillhörande matsalsdel och tvättstuga. Vidare in från köket finner ni det härliga och ljusa vardagsrummet i helt ostört läge med grönskande och milsvid utsikt. Tack vare de stora öppna ytorna tillsammans med de väl tilltagna fönsterpartierna så tillåts ljudet flöda fritt in i bostaden. Ett rymligt sovrum och från matrummet har ni även direkt tillgång till den härliga altanen som erbjuder mängder utav soltimmar samt en harmonisk vy över grönska. Ett komplett och helkaklat badrum samt goda förvaringsmöjligheter via platsbyggda garderober med spegelskjutdörrar vid hallen.

På övre plan finner ni bostadens resterande sovrum samt ett stort helkaklat badrum där samtliga sovrum erbjuder en härlig utsikt över grönska. En genomtänkt planlösning med de sociala ytorna på nedre plan samt sovrummen på övre plan. Kompletta badrum på varje plan för maximal komfort. Ett hem att trivas i helt enkelt!

På trivsamma Myrstuguvägen bor ni lugnt och skönt, med Citypulsen på ett bekvämt avstånd. I närområdet återfinns bland annat lekpark, butiker, restauranger, skolor och förskolor. För dig som är fysiskt aktiv så finns det mycket att välja mellan, bland annat: Motionsspår, fotbollsplaner, utegym och inomhus gymanläggningar.

Mycket stabil Brf som även innehar en god ekonomi. Bra kommunikationer i form av bussar som tar dig vidare till bland annat Huddinge, Skärholmen och Kungens Kurva eller varför inte ta tunnelbana som via röda linjen tar dig in till Stockholm City på drygt 25 min!

Bostaden kommer att saluföras inom kort, kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Kontakta ansvarig mäklare för en visning!

--- Flexibelt tillträde ---

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Huddinge

Kontakta mäklaren

Yousif Gorges

HusmanHagberg Huddinge
Mäklare Yousif Gorges, HusmanHagberg Huddinge
073-266 66 33

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.