Kommande

Gökvägen 76

Näsby Park - Norskogen, Täby kommun Se på karta

8 200 000 kr

8 995 000 kr -9 %
Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
111 m²
Biarea
8 m²
Tomtarea
676 m²
Byggår
1958
Driftkostnad
46 400 kr/år
Kommande

Varmt välkomna till Gökvägen 76 och denna totalrenoverade enplansvilla med ett otroligt privat och lugnt läge samt en av Norskogens absolut bästa tomter i ett soldränkt läge som vetter mot allmänning! Huset är nyligen totalrenoverat med helt nya ytskikt genomgående, nytt kök, nytt badrum samt ny el. Tomten är plan och upplevs väldigt stor med gräsmatta och en väl tilltagen altan.

De 111 yteffektiva kvadraten disponeras över ett plan vilket är oerhört praktiskt. Här finns vardagsrum och kök i öppen planlösning med direktaccess till den soliga altanen och baksidan som delvis vetter mot allmänning, helkaklat badrum med golvvärme, upp till fyra sovrum för den som önskar, välkomnande och rymlig entréhall samt förrådsdel/garage för ytterligare förvaring.

Tomten är väl tilltagen och består av stor gräsmatta som löper runt huset, en gjuten altan om ca 70kvm med gott om plats för loungemöbler, grill och mycket mer samt en mysig skogsdel som vetter mot allmänning där en del av berget tagits fram vilket ger tomten karaktär. Läget är kanon med absolut närhet till natur, skolor, kommunikationer, Stora Värtan, service och mycket mer. Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Magnusson Mäkleri Täby AB

Kontakta mäklaren

Robin Jusélius

Magnusson Mäkleri Täby AB
Mäklare Robin Jusélius, Magnusson Mäkleri Täby AB
0708-40 00 21

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.