Koltrastvägen 66

Näsbypark, Täby Se på karta

7 100 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
137 m²
Tomtarea
429 m²
Byggår
1958
Driftkostnad
37 800 kr/år
Antal besök
4 389
Dagar på Hemnet
7

På ett plan inramat av en fint anlagd trädgård finns detta charmiga enplansradhus i populära Norskogen. Området Norskogen byggdes i slutet av 50-talet som ett naturnära barnvänligt område där naturen och de prunkande skogspartierna är ett grönt inslag i området och här blandas radhus, kedjehus, parhus och villor. Flera av Norskogshusen har under åren byggts till och om på olika sätt och här på Koltrastvägen 66 har huset fått växa och har med sina 137 kvm blivit ett välplanerat och mysigt hem som rymmer exakt det barnfamiljen behöver. Läget är perfekt på lugn återvändsgata och med skogen som bjuder in till lek på husets baksida.

Med stort vardagsrum, rymligt allrum, kök med separat matplats, tre sovrum, badrum, wc/tvättstuga, fyller man sina behov och får en perfekt funktion. Läget är toppen med Centralparken med sitt utomhusbad, lekpark, utegym, stora ängar och pulkabacke en kort promenad bort. Havet med sandstrand och klippbad samt fina strandpromenader finns även de på kort avstånd.

Även skolor och förskolor finns på gångavstånd. De närmaste förskolorna är Lärkan och Lupinen. I Norskolan går man från förskoleklass till åk 3 och lite längre bort ligger Näsbyparksskolan som man byter till i 4an och här går man ända till 9e klass. Engelska skolan finns även och här kan man gå från åk 4-9. Med bil går det snabbt att nå E18 och Täby centrum som har allt man behöver av service och shopping, bra vardagsservice finns även i Näsbyparks centrum. Här ligger Roslagsbanans station Näsby Park varifrån man når stan på 18 minuter. En kort promenad bort går bussar till såväl Täby centrum och Danderyds sjukhus och t-bana.

Besiktningsprotokoll och energideklaration kommer att annonseras ut innan visning.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Täby Danderyd

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.