Orrvägen 41

Näsbypark, Täby kommun Se på karta

8 450 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
134 m²
Biarea
7 m²
Tomtarea
501 m²
Byggår
1958
Driftkostnad
38 732 kr/år

På ett plan, snyggt och modernt inrett, finns detta charmiga enplansparhus i populära Norskogen. Området Norskogen byggdes i slutet av 50-talet som ett naturnära barnvänligt område där de prunkande skogspartierna är ett grönt inslag i området. Här blandas radhus, kedjehus, parhus och villor. Flera av Norskogshusen har under åren byggts om och till på olika sätt. Här på Orrvägen 41 har huset, med sina 134 kvm, blivit ett välplanerat och mysigt hem som rymmer exakt det barnfamiljen eller ett par behöver.

Huset har under de senaste åren fått en riktigt fin insida – ett vackert hem med moderna funktioner. Med stort vardagsrum, allrum i öppen planlösning, modernt och funktionellt kök, tre sovrum, badrum, wc, tvättstuga, klädkammare och förråd fyller man sina behov och får en perfekt funktion.

Läget är toppen med direkt närhet till Centralparken med sitt utomhusbad, lekpark, utegym, hundrastgård, stora ängar och pulkabacke samt skolor, förskolor och Näsbypark Centrum på gångavstånd. Kommunikationer, antingen med Roslagsbanan eller buss/tunnelbana in till stan, finns på nära avstånd. Havet med sandstrand och klippbad samt fina strandpromenader finns även de på kort avstånd. Med bil går det snabbt att nå E18 och Täby centrum som har allt man behöver av service och shopping.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Täby Danderyd

Kontakta mäklaren

Ulrika Dahlin

Bjurfors Täby Danderyd
Mäklare Ulrika Dahlin, Bjurfors Täby Danderyd
076-788 16 05