Gulklövergatan 32

Nödinge, Ale kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
132 m²
Tomtarea
301 m²
Byggår
1977
Driftkostnad
50 522 kr/år

Nu har jag nöjet att presentera ett hus där det bara är att flytta in och trivas i. Med bästa gavelläge, ett inglasat uterum i soligt västerläge och med härlig inhägnad tomt kan det inte bli så mycket bättre. Huset har genomtänkt planlösning, helkaklat badrum på båda plan och härligt ljust kök, ett stort rymligt vardagsrum med plats för både matplats och tv-hörna samt med utgång till det fina inglasade uterummet. På entréplanet finns även en groventré med tvättstuga samt ett sovrum. På övre plan finns tre stycken fina sovrum, ett nyrenoverat badrum med badkar, och klädkammare. Huset har bra rymd och ytor, praktisk planlösning uppdelat på två plan samt två uteplatser. Det finns gott om förvaringsmöjligheter runt om i huset och som om inte det vore nog finner du även garage i en länga i anslutning till huset samt ett fristående förråd.

Här bor du verkligen centralt med affärer, service, skolor och kommunikationer på bekvämt gångavstånd. Området är fullt av barn i alla åldrar och lekplatsen ligger nära med närhet till barnomsorg och skola.

Huset ligger nära Vättlefjäll naturreservat som är ett fantastiskt naturområde som erbjuder en mängd med aktiviteter (kanothyrning, hästskola, skridskohall), en vild natur och rogivande miljöer där det finns gott om fina promenadstråk.

Denna fastighet är besiktigad. Besiktningsprotokollet som finns tillgängligt hos mäklaren ger viss information om fastighetens skick och är en viktig del i de överväganden en köpare ska göra. Som slutgiltig köpare har du också möjlighet att få en kostnadsfri genomgång av protokollet på telefon med besiktningsmannen. Denne kan svara på frågor och redogöra för besiktningens alla delar. Vill du ha en genomgång på plats i huset så kan du få det mot en mindre kostnad.
Sammanfattning besiktning: Inga för höga fuktvärden uppmättes i provhålen i ytterväggarna i entré och vardagsrum.

Välkommen att kontakta Charlotte Arnet för närmare information och intresse 0761 751212

Digital broschyr:
https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=1141787

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ale

Kontakta mäklaren

Charlotte Arnet

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ale
Mäklare Charlotte Arnet, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ale
0761-751212