Arrendegatan 213

Noltorp, Alingsås kommun Se på karta

3 950 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
115 m²
Biarea
9 m²
Tomtarea
289 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1979
Driftkostnad
66 938 kr/år
Antal besök
1 544

I ett av områdets bättre lägen erbjuder vi detta inbjudande och omsorgsfullt renoverade gavelradhus i friköpt form. Ett lättskött och inflyttningsklart boende i två fulla plan att verkligen trivas i! Hörntomten, som är en av områdets större, erbjuder lite större trädgård med lummig inbäddning på tre av radhusets sidor - perfekt för dig som gillar trädgård eller önskar kunna odla. Stensatt uteplats med morgonsol på framsidan och stor, insynsskyddad altan med tak samt balkong på baksidan. Båda med härlig eftermiddags- och kvällssol.

Under åren har stora delar renoverats på ett mycket smakfullt vis, bland annat kök och toalett på entréplanet 2018, badrum på övre planet 2021, nytt yttertak 2016, ommålad fasad 2016-2017, ny el-central 2021 och därtill stora delar el i samband med renoveringar, ny varmvattenberedare 2021, nya innerdörrar 2021, stora delar ytskikt löpandes under senare år mm. Fiber finns installerat.

Området är barnvänligt och bilfritt och har nära till nästan allt, affärer, vårdcentral, förskolor, skola och inte minst skog och sjö. Utöver radhuset finns ett isolerat förråd med bra förvaringsmöjligheter på framsidan, ett mindre förråd på baksidan samt garageplats i länga.

Välkomna att anmäla er till visningen och kontakta fastighetsmäklare Johan Gedda för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Alingsås

Kontakta mäklaren

Johan Gedda

Fastighetsbyrån Alingsås
Mäklare Johan Gedda, Fastighetsbyrån Alingsås
0733-591513

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas