Nyproduktion

Citronäppelgatan

Norra Alsberg, Nässjö Se på karta

2 301 000 kr

2 095 000 kr +10%
Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
120 m²
Tomtarea
313,4 m²
Avgift
4 600 kr/mån
Pris/m²
19 175 kr/m²
Antal besök
489
Dagar på Hemnet
8
Nyproduktion

Nya, charmiga kedjehus i bostadsrättsform = mycket villakänsla, med lite bekymmer. Välkommen till Brf Skogsbrynet!

Här kommer du att hitta detta ljusa och välplanerade radhus på 120 kvadratmeter.
Direkt vid entrén hittar vi ett trivsamt sovrum. Här trivs både gäster och familjens tonåring som vill ha ett lite mer privat krypin. Eller kanske behåller du det själv, som ditt hemmakontor? Här finns också husets ena badrum med WC och dusch, liksom tvättmaskin och torktumlare för bekvämlighetens skull. Ytan under trappan används på ett smart sätt: med ett förråd. Bredvid trappan finns även en rejäl garderob. Sedan kommer vi in i husets hjärta: kök, matplats och vardagsrum.

Det moderna köket är utrustat för alla tänkbara matlagningsäventyr. Här finns fullstor kyl och frys, ugn, glaskeramikhäll, mikrovågsugn, diskmaskin och rejäla arbetsytor. Köket är helt öppet mot matplatsen, men delas av med en kort vägg mot vardagsrumsdelen, vilket skapar en behaglig känsla av rum i rummet. Dessutom slipper du se disken när du myser i soffan.

Matplatsen har plats för minst 6 personer vid bordet. Här är det öppet mot vardagsrumsdelen, så att alla kan vara med och umgås. Härifrån kliver du också direkt ut på din egen uteplats med trädäck som är redo för alla tänkbara trevligheter: från familjefrukostar till släktkalas och grillkvällar med vännerna.

Nu fortsätter vi upp för trappan. Här finns husets mer privata utrymmen med tre trivsamma sovrum, ett badrum med dusch och WC samt ett inbjudande allrum – perfekt för både filmkvällar och tv-spelande. Från allrummet öppnar en balkongdörr upp till en fin fransk balkong.

Husets inredning är utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem. Materialvalen i huset håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från Vedum och vitvaror från Bosch?

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Huset har ett praktiskt förråd som rymmer både sommardäck och julpynt. Bilen parkerar du i din egen carport, och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Brf Skogsbrynet är ett OBOS-projekt, OBOS är en av Nordens största bostadsutvecklare. Vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem så trygg och enkel som möjligt, hör gärna av dig om du har några frågor kring bostaden eller området.

Läs mer om bostaden
OBOS Sverige

Kontakt

Fredrik Bergqvist

OBOS Sverige
Mäklare Fredrik  Bergqvist, OBOS Sverige
073-853 62 64