Nyproduktion

Jubileumsvägen T3

Norraby, Tranås kommun Se på karta

3 295 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
114 m²
Biarea
8 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Avgift
5 505 kr/mån
Driftkostnad
17 556 kr/år
Pris/m²
28 904 kr/m²
Nyproduktion

De träklädda husen ligger på en mjuk sluttning mellan tallskogen och Sommen, alldeles intill Tranås golfklubb. Med sjön ständigt närvarande bjuds du på ett liv fyllt av ljus, grönska och glittrande vatten, endast ett par minuter från centrum.
På övre rad ligger tvåplanshusen med ett grönt entrérum mot sjön och en insynsskyddad uteplats mot tallskogen. Husen är på 114 kvadratmeter och innehåller fem perfekt planerade rum för den lilla eller större familjen. Du väljer själv om du vill ha 3 sovrum och ett allrum eller 4 sovrum på plan 2 genom att välja till en vägg eller inte.
Från den möblerbara balkongen med gärdesgårdsinspirerat räcke njuter du av en bedårande utsikt över sjön Sommen. Både allrummet och föräldrasovrummet får en genväg ut hit i solen. Husen länkas samman med smidiga carportar och integrerade förråd och bildar två längor av kedjehus.

Från Norraby in till centrum och Tranås station är det knappt fyra kilometer med bil eller på den avskilda cykelbanan. Tranås har utmärkta tågförbindelser till Linköping, Norrköping, Nässjö samt Malmö och Stockholm. Med andra ord kan du bo i den här sjöidyllen och ändå vara verksam över stora delar av landet.

Nu finns möjlighet att reservera sin bostadsrätt. Välkommen in så berättar vi mer.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Tranås

Kontakt

David Moberg

Svensk Fastighetsförmedling Tranås
Mäklare David Moberg, Svensk Fastighetsförmedling Tranås
+46726669705