Kommande

Klockargränd 19

Norrviken, Sollentuna kommun Se på karta

Pris saknas

Budgivning pågår
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
119 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
142 m²
Byggår
1979
Driftkostnad
47 800 kr/år
Kommande

Varmt välkomna till detta friköpta radhus med fint läge på lugn gata nära service, kommunikationer och rekreation i Norrviken!

Här bor du i ett trevligt hus om 119 kvm med 5 rum, två uteplatser och mycket goda förvaringsmöjligheter - allt i områdets bästa läge, nära stora naturområden samtidigt som du har tillgång till goda kommunikationer på promenadavstånd med buss eller pendeltåg.

Entrévåningen, som också är familjens självklara sällskapsvåning, har en inbjudande hall. Från hallen når du ett rymligt kök med en ljus matplats invid fönster mot framsidan. Det oerhört generösa vardagsrummet har plats för både stor soffgrupp och matsalsmöbel samt en myshörna. I anslutning till vardagsrummet finns utgången till uteplatsen med förråd och trädgården på baksidan. På samma plan finns även ett badrum med dusch och separat tvättstuga. Här finns även ett av de fyra sovrummen.

Trappan till övervåningen öppnar upp mot en övre möblerbar hall. Här finns tre sovrum och ett rymligt badrum med badkar. Utöver det finns en klädkammare med gott om yta och det finns även en stor förvaringsvind via en vindslucka i taket.

Att ha badrum med dusch och wc på båda våningarna är praktiskt för en stor familj och förhindrar köbildning om morgnarna. Den rymliga och separata tvättstugan innehåller även en bra förvaringsdel - bara att stänga dörren så kan du ha kaos i tvättstugan utan att någon ser. Den stora vinden och de två kall-förråden på respektive sida av huset ger oerhört bra förvaringsmöjligheter.

Utöver en genomgående bra planlösning får familjen två härliga uteplatser. Se fram emot långa sköna somrar då du kan njuta av obegränsat uteliv i alla former, från lugn avkoppling med familjen till mysiga grillkvällar eller sommarfester med vänner och grannar. Utemöjligheterna gör att du har sol - eller skugga för den delen - från morgon till kväll. Ett stenkast bort finns ”kullen” som är en naturlig samlingsplats vintertid för områdets alla barn där det finns möjligheter till båda pulkaåkning och spolad isbana.

OMRÅDE
Förutom närheten till Norrviken sjön med en fin badplats utefter strandpromenaden, kajakpaddling på sommaren och en mycket populär plogad skridskobana på vintern - har du även kort promenadavstånd till fina strövområden för motion eller naturupplevelser vid Järvafältet. Visningsgården Bögs gård, som du kan promenera till genom skogen, är populär för både stora och små. Där finns både djur att titta på, ett mysigt café och ibland aktiviteter med ponnyridning eller häst och vagn samt möjligheter för barnkalas samt ett mycket uppskattat kosläpp på våren.

SERVICE
Förskolan Stallet ligger runt hörnet och till Norrvikens Skola och Häggviksskolan är det behagligt avstånd och det finns även andra skolor samt förskolor i närområdet. Häggviks och Rotebro handelsplatser ligger lättillgängligt och erbjuder det mesta man kan behöva av butiker och service. Det är cykelavstånd till Sollentuna centrum. Till Täby centrum åker du smidigt med bil och till nya Mall of Scandinavia kan du ta pendeltåget. I Norrvikens centrum finns en välsorterad ICA-butik och den välrenommerade Percys kött samt vårdcentral. Närheten till både pendeltågsstation och pendlarbuss gör det enkelt och smidigt att resa till jobb, aktiviteter och till city när man känner för att ta del av stadspulsen.

KOMMUNIKATIONER
Till pendeltågsstationen i Norrviken är det ca 500 meter och därifrån når du T-Centralen på ca 18 minuter och Arlanda på ca 15 minuter. Närmaste busshållpla

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna

Kontakta mäklaren

Alexander Torssell

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna
Mäklare Alexander Torssell, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna
0707-46 22 44

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.