Baldergatan 3

Oppergården, Kumla Se på karta

2 195 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
130 m²
Tomtarea
259 m²
Byggår
1980
Driftkostnad
43 300 kr/år
Antal besök
6 861
Dagar på Hemnet
20

Välkomna till Baldergatan 3!

På friköpt tomt hittar ni detta rymliga parhus med trivsamma utemiljöer med både uterum, balkong och hörntomt och stort altandäck!
Det 130 kvm fördelar sig över tvåplan här finns så väl 4 sovrum på ett och samma plan som dubbla vardagsrum, dubbla badrum och separat tvättstuga allt man behöver för att få ihop en praktisk vardag men också kunna njuta av hemmakvällen året runt. Utanför dörren finns bilfria innergårdar och en trivsam familjär atmosfär, ni tar er snabbt till såväl centrum som till skolan och fotbollsträningen via gång/cykelbanorna ut ur området.

Fastigheten ingår i en samfällighet som sköter sophantering, vägar med mera dessutom en garageplats i länge och tillgång till parkeringsplatser.

Baldergatan ligger norr om centrala Kumla vilket ger snabb anslutning för dig som pendlar med bil till länets andra central orter.
Baldergatan är ett barnvänligt område med bilfria vägar och flertalet villagator med lekande barn.
Pga rådande pandemi ber vi er boka på en ankomsttid via annonsen på mäklarens sida, ni kan också ta kontakt med ansvarig mäklare via mail, sms och /eller telefon för att boka en tid. passar inte tiden? det löser vi! Möjlighet finns även till digital visning.

Annonsen är uppdaterad med planritning!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Örebro