Humlegatan 17

Östervärn, Hässleholms kommun Se på karta

3 295 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
147 m²
Biarea
120 m²
Tomtarea
760 m²
Byggår
1966
Driftkostnad
34 730 kr/år

Här finner vi en attraktiv villa med generösa ytor på både entréplan samt källarplan. För den som vill går det att skapa en separat bostad i källaren för tonåringarna eller varför inte som uthyrningsdel.
Entréplan har stora sällskapsrum varav ett med fin täljstenskamin, ett ljust kök med goda arbetsytor med fönster mot trädgården. Nuvarande planlösning ger två sovrum i entréplan med möjlighet att skapa ytterligare ett eller två sovrum för den stora familjen. Vidare på entréplan finner vi en helkalkad gäst-wc till vänster om entrédörren samt ett helkaklat badrum med jacuzzi som nås från master bedroom.

Källarplan är inredd med ljusa väggar, genomgående klinker och god takhöjd. Här finns ytterligare en toalett, ett badrum, två sovrum samt mycket plats för förvaring. Även på källarplan hittar vi en öppen spis som ger en härligt mysig stämning under vinterhalvåret. Här finns verkligen stora möjligheter att skapa sitt drömboende.

Huset ligger på en välansad hörntomt med delvis vintergrön häck. På framsidan i söderläge finner vi en tilltalande entré med bred trappa och solig uteplats med markis. På baksidan av huset finns en trevlig skuggig uteplats och friggebod som idag används till förvaring. Garaget är vidbyggt och nås även inifrån bostaden. Utanför finns plats för två bilar på uppfarten. Huset har en lättskött tegelfasad, nya fönster och värms med fjärrvärme. I omgivningarna finns skolor, dagis och matvarubutik samt busshållplats inom några minuters gångavstånd.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Nyvå Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Noor Awde

Nyvå Fastighetsförmedling AB
Mäklare Noor Awde, Nyvå Fastighetsförmedling AB
076-860 35 37