Siriusgatan 4

Östra Steninge, Sigtuna kommun Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
128 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1983
Förening
BRF Sirius II
Om föreningen
Avgift
6 284 kr/mån
Driftkostnad
13 440 kr/år
Pris/m²
17 930 kr/m²

Välkommen att boka en egen visning!
Nu har ni tillfället att förvärva ett bostadsrättsradhus för den stora familjen! Härlig uteplats på framsidan och en stor balkong i skönt solläge. Båda badrummen är totalrenoverade oktober 2022. Garage finns.
Barnvänligt område.

Interiört överraskas du av en osedvanlig rymd och en totalyta som uppgår till hela 128 kvm. På de två våningsplanen disponeras totalt 5, varav 4 är sovrum. Husets sociala ytor är oslagbara för festliga sammankomster och stora middagar. Sällskapsrummet på entréplan imponerar med plats för stor soffgrupp och matplats. Huset bjuder på en originell planlösning. Inbjudande kök och generösa arbetsytor med anslutande matplats, tvättstuga, totalrenoverat duschrum 2022 och sovrum. Det övreplanet består av tre sovrum, tvättstuga och totalrenoverat badrum 2022. Utanför huset finns ett förråd. Till bostaden finns ett garage, beläget runt hörnet från bostaden.

Den lugnt belägna och barnvänliga gatan Siriusgatan är hett eftertraktad. Här bor du ett stenkast från kommunikationer och på promenadavstånd till såväl, skolor, förskolor och annan service. No bor i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till natur och service. I området ligger ett flertal förskolor och skolor samt Arlandagymnasiet. Med gångavstånd bor ni nära Steningebadet och fin grönska. Ni bor med med 50 meters gångavstånd till bussen som går kontinuerligt till Märsta pendelstation.

Välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Sigtuna/Märsta

Kontakta mäklaren

Marylene Johansson

Bjurfors Sigtuna/Märsta
Mäklare Marylene Johansson, Bjurfors Sigtuna/Märsta
073-7661135