Klangvägen 15

Östra Torn, Lunds kommun Se på karta

6 595 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
133 m²
Tomtarea
196 m²
Byggår
2009
Driftkostnad
37 900 kr/år

Välkommen till detta vackert teglade radhus i två plan, uppfört av JM 2009. Ett bekymmerslöst och bekvämt boende. Tegel, aluminiumfönster och betongtakpannor bådar för ett i stort sett underhållsfritt boende under många år framåt.

Framsidans plattläggning kan användas som en frukostuteplats eller en praktisk cykelparkering. Trädgården ligger med ett fritt västerläge ut mot ett grönområde, ger möjlighet till avkoppling. Huset ligger dessutom med ett läge så även framsidan ligger med ett fritt läge och utsikt mot blommande rapsfält.

Ett välisolerat boende med energisnåla fönster och system för värmeåtervinning ger låga driftskostnader.

I området finns flera lekplatser och parker. Gatorna i området är lugna och det finns bra cykelbanor till skolor och fritidsaktiviteter. Här finns flera förskolor och skolor att välja mellan och barnen kan gå kvar i området under hela skoltiden. På Östra Torn finns egen idrottshall, ridskola, 4H-gård, lekplatser och grönområden. Ett bekvämt boende lika nära centrum som landsbygden. Hardebergaspåret tar dig ner till centrum med cykel på 15 minuter och i andra riktningen kommer du till natursköna Kungsmarken, Skrylle eller Lunds akademiska golfklubb. Vid Hardebergaspåret finns även den vackra Tusenårslunden med sina ekhagar.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Lund Centrum

Kontakta mäklaren

Markus Hedhill

Bjurfors Lund Centrum
Mäklare Markus Hedhill, Bjurfors Lund Centrum
0739206655

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.