Getingvägen 44

Öxnehaga, Jönköping Se på karta

2 895 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
124 m²
Tomtarea
331 m²
Byggår
1979
Driftkostnad
30 772 kr/år
Antal besök
3 317
Dagar på Hemnet
23

När du kör upp på Öxnehagas höjder märker du direkt av att det blir ljusare, lugnare och tystare. Du svänger sedan in på det charmiga villakvarteret där du finner denna fina bostad med ett attraktivt hörnläge.
När du väl kommer fram till villaområdet ställer du bilen i ditt egna garage och går sista biten fram till bostaden. Underbart för barnfamiljen att slippa bilkörning inne i området såklart.

Huset är praktiskt uppdelat på två plan med dom sociala delarna samt ett sovrum på första plan och övriga sovrum på andra plan. Hörnläget med uteplatser både på baksidan och framsidan ger goda solchanser större delen av dagen. 2007 gjorde man en tillbyggnad i form av en takkupa vilket skapade ett extra sovrum på övervåningen. Dyra renoveringar är redan utförda då badrummen renoverades så sent som 2012 och 2013. Köket renoverades 2015.
För den som gillar att odla finns ett växthus på tomten. Det finns också äppelträd, plommonträd, svarta vinbär, rabarber, vindruvor, hallon samt en liten krusbärsbuske.
Hela kvarteret är mycket barnvänligt med lekplatser och andra ytor för barnen att leka på.
I närområdet finns Vissmålen med ridskola cirka 5 minuters promenad, Öxnegårdens motionsspår kan man hoppa på mer eller mindre direkt utanför huset, fin natur, matbutik, vårdcentrum, konditori och mycket mer. Bra kommunikationer med buss in till Huskvarna och Jönköping city.

Som fastighetsägare ingår man i Fällhagens Samfällighet. Samfälligheten har två "kvartershus" för utlåning. Kvartershusen innehåller kokvrå, rum med stolar och bord samt bastu med omklädningsrum och toalett. Du har också tillgång till spolplattor där biltvätt är tillåten både sommar och vintertid, samt kabel-tv med grundutbud via Com Hem.

Läs mer hos mäklaren
MOHV Jönköping

Kontakta mäklaren

Carl-Johan Bengtsson

MOHV Jönköping
Mäklare Carl-Johan Bengtsson, MOHV Jönköping
0702969074
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas