Kantorsgatan 19D

Pålsjö Hage, Helsingborg Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
128 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2019
Förening
BRF Pålsjögården
Om föreningen
Avgift
5 587 kr/mån
Driftkostnad
16 200 kr/år
Pris/m²
27 305 kr/m²
Antal besök
6 202
Dagar på Hemnet
20

Visst skulle det vara härligt att få bo lantligt men ändå i stan?
Nu ges möjligheten att vara omgärdad av underbar natur i ett toppfräscht gavelradhus som har öppen planlösning samt uteplats i västerläge.
De nybyggda husen som uppfördes av PEAB stod färdiga 2019. Man har lagt vikt vid miljö, hållbarhet och ett boende med hög kvalitet på både materialval samt arkitektur.
Livet på Kantorsgatan 19D kommer ge er en behaglig vardag med många sköna dagar i den egna trädgården samt härligt umgänge i den sociala och öppna umgängesytan i kök/vardagsrum. En stor fördel är att man har egen tvättavdelning i bostaden så att man slipper gå iväg med tvätten eller passa tvättider. Ovanvåningen bjuder på hela 4 sovrum, klädkammare samt helkaklat badrum. Bilen parkeras bekvämt utanför fastigheten och förrådet till bostaden är placerat på tomten vilket är både bekvämt och tryggt.

Området som ligger mellan Pålsjö Östra och Maria Park har närhet till ICA både på Ringstorp samt Mariastaden. Flera förskolor och grundskolor finns i absolut närhet och likså vårdcentral, apotek, pizzeria och gym. När andan faller på har man bekvämt avstånd till centrums alla butiker, kaféer och nöjen. Sommartid är det enkelt att besöka hamnen och dess trevliga restauranger. För att inte tala om stranden på Fria bad eller Pålsjö kallbadhus. Är man motionsintresserad bjuder Pålsjö skog på upplyste motionsslingor, tennis- samt padelbanor. Stadsbussar trafikerar i närområdet och Maria Station ligger inte långt bort. Optimalt läge med andra ord.

Läs mer hos mäklaren
3etage Fastighetsmäklare

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.