Näckrosgränd 5

Piteå, Piteå Se på karta

1 000 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
130 m²
Tomtarea
275 m²
Byggår
1975
Energiklass
F
Driftkostnad
39 600 kr/år
Antal besök
1 560
Dagar på Hemnet
3

Välkommen till centrala stan och Näckrosgränd 5! Här bor du på en lugn och barnvänlig gata med lekkamrater i alla åldrar. Både förskola och skola ligger med gångavstånd från huset, så gör även Piteås stadskärna! På baksidans altan kan du sitta i det perfekta söderläget och njuta av solen hela dagen. Tomten är utformad för att skapa en lummig och insynsskyddad känsla och bakom björkarna får du även en glimt av vattnet i Ringiusviken.

Huset inrymmer i entréplan hall, sovrum, badrum, tvättstuga, kök med plats för matbord samt ett stort vardagsrum med trevliga sällskapsytor och plats för de större middagsbjudningarna. På övre plan välkomnas du in i det rymliga allrummet som ligger i anslutning till badrummet och de två sovrummen. På övervåningen finns även möjligheten att skapa fler sovrum genom att ändra planlösningen så att det passar just din familj.

Det här är huset för dig som vill skapa ditt drömboende och renovera efter eget tycke och smak. Låter detta intressant? Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.