Ånestadsgatan 62

Rambodal, Norrköpings kommun Se på karta

4 095 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
134 m²
Tomtarea
156 m²
Byggår
1980
Driftkostnad
38 683 kr/år
Antal besök
2 607

Nu saluför vi ett välplanerat radhus med gavelläge på Ånestadsgatan 62. Ett härligt boende i två plan där man tagit upp takkupa för att maximera boytan för familjelivet.

Här bor man med alla sociala ytor i entréplan där man har öppnat upp och fått en tilltalande, trivsam och öppen planlösning. Köket är rymligt och stort nog för den köksglada, här kan man stå och laga mat och samtidigt ha kontakt med sina gäster och familjemedlemmar. Härligt vardagsrum med utgång till husets baksida och på entréplan ryms också duschrum med tvättmöjligheter. En trappa upp hittar vi bostadens mer privata utrymmen med 4 sovrum, varav 1 har utgång till balkong, samt badrum och klädkammare.
Altanen på baksidan är rymlig och här finns det gott om plats för bord och stolar samt ett förråd. Här tillbringas många timmar om sommarhalvåret med grillningar i goda vänners lag. På framsidan finns ytterligare en altan.
Till bostaden följer en garageplats samt en parkeringsplats.

Området passar fint för familjens alla åldrar. Närområdet är lugnt och barnvänligt och här bor du med närhet till lekplatser förskola- och skola. Livsmedelsbutik finns bara några minuter bort och närmsta centrum är Mirum Galleria. Från Rambodal går bussförbindelse in till centrala Norrköping.

Driftekonomiskt hus med Energiklass A som möjliggör Grönt Bolån.

Välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Våningen & Villan Norrköping

Kontakta mäklaren

Emma Ivinger

Våningen & Villan Norrköping
Mäklare Emma  Ivinger, Våningen & Villan Norrköping
0707-18 06 32

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.