Nyproduktion

Kv. Morgonrock

Ranagård, Halmstads kommun Se på karta

4 800 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
114 m²
Tomtarea
267 m²
Uteplats
Ja
Nyproduktion

Fixa i rabatten eller ta en italiensk hemgjord glass från Riccardos? I Kv. Morgonrock bor du granne med Möllegårdens café, sköna omgivningar och naturreservat. Du har närhet till havet och roliga aktiviteter för att inte tala om Flygstadens stora service- och affärsutbud. Med dubbla uteplatser kan du spela kubb och odla kryddor. Kanske lite dill till den stuvade potatisen? Här finns uteplats och möjlighet att göra ett enklare utekök.

Radhuset får stora glaspartier med en stilren fasad i sandgrått trä. Allt är planerat så att det kräver lite underhåll. Här är livet smidigare och roligare, Förutom uteplatser på två håll har din tomt förråd för grill och eventuella S.U.P-brädor. Parkeringsplatser finns precis utanför din dörr. Du hinner med andra ord knappt fälla upp paraplyet när du ska ta dig från ytterdörren till bilen en regnig dag. Om du inte cyklar förstås. Du bor ju endast 25 minuter (om inte ännu snabbare) från centralen med cykel. Varje bostad får också ett rejält cykeltak med plats för upp till fem cyklar. Här är det enkelt och tryggt att cykla till fotbollen, arbetet eller till stranden. I Kv. Morgonrock är utemiljön lika viktig som insidans smarta planlösningar. Mer fokus på skoj, och färre "att göra"-listor.

Om du vill har fördelarna av att bo i hus men är inte sugen på trädklippning eller renoveringar så är ett nyproducerat radhus perfekt. Det är bara att flytta in - och redan innan inflyttning har du valt hur ditt kök och badrum ska se ut. Inredningsvalen är noga utvalda och kvalitativa. Köket är från Ballingslöv, vitvarorna från Siemens och badrumsinredningen från INR, för att nämna några. Gräsmattan, trädäcket och avgränsade buskar är redan på plats när du flyttar in. I Kv. Morgonrock kan du alltså flirta med villakänsla utan en massa måsten.

Slipp budgivningar! Anmäl ditt intresse redan nu och håll tummarna att du hinner norpa detta radhus!

Läs mer om bostaden
Serneke Bostad