Nyproduktion

Rissneleden 127B

Rissne, Sundbybergs kommun Se på karta

5 450 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
113 m²
Uteplats
Ja
Avgift
4 994 kr/mån
Pris/m²
48 230 kr/m²
Nyproduktion

Äntligen är det säljstart för detta efterlängtade radhus-projekt i Brf Kavalleristen!

Här erbjuds ni chansen att bli de första som flyttar in i dessa moderna och bekväma radhus, som möter alla de förväntningar och önskemål som man har på ett modernt boende.

Utöver utmärkt boendestandard kommer knappast omgivningen göra er besvikna.

I närmsta anslutning erbjuder innergården ett nära alternativ för att låta barnen springa ut och leka med full uppsyn, utan att störas av biltrafik.
Ett stenkast bort finns en stor idrottsplats med fotbollsplaner, lekplatser, skolor och utomhusgym.

Beläget i ett eget område där barnfamiljer och äldre par trivs bland grönskande skogspartier och samtidigt bekvämt gångavstånd till tunnelbanan som tar er in till city på en kvart.
Läget tilltalar de flesta då man på Idrottsgränd/Rissneleden kan smita undan som i en egen radhus-oas, samtidigt som man har Sundbybergs fantastiska utbud inom nära räckhåll.
Det är ingen slump att Sundbyberg år efter år hamnar högst på rankingen över Sveriges mest välmående kommuner, med dess många skolor, parker, sjöpromenader, restauranger, kaféer, butiker och allmän kommunikation i allra högsta klass.

Inom ett par år (2022-2023) kommer tvärbanan att byggas ut från Alvik, via Bromma flyplats, Rissne Centrum och hela vägen till Kista. Perfekt för pendlaren.

Rissne centrum går även generellt en mycket ljus framtid till mötes, då fastighetsbolaget Balder kommer genomföra en omfattande renovering som förväntas öka områdets populäritet ytterligare.

Planerad inflytt januari 2023.

Varmt välkomna med er intresseanmälan!

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg

Kontakt

Alexander Langer

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
Mäklare Alexander Langer, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
0707-82 82 12