Rissneleden 129J

Sundbyberg, Sundbybergs kommun Se på karta

5 700 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
113 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2023
Förening
BRF Kavalleristen Rissne gård
Om föreningen
Avgift
4 994 kr/mån
Pris/m²
50 442 kr/m²
Antal besök
2 831

SNABBT TILLTRÄDE MÖJLIGT!

Här erbjuds ni chansen att bli de första som flyttar in i detta moderna och bekväma radhus, som möter alla de förväntningar och önskemål som man har på ett modernt boende. Utöver utmärkt boendestandard kommer knappast omgivningen göra er besvikna.

I närmsta anslutning erbjuder innergården ett nära alternativ för att låta barnen springa ut och leka med full uppsyn, utan att störas av biltrafik.
Ett stenkast bort finns en stor idrottsplats med fotbollsplaner, lekplatser, skolor och utomhusgym.

Tack vare gavelläget har detta hus unika egenskaper i form av fyra extra fönster i söderläge som bjuder på fint naturligt ljusinsläpp hela dagen!

Beläget i ett eget område där barnfamiljer och äldre par trivs bland grönskande skogspartier och samtidigt bekvämt gångavstånd till tunnelbanan som tar er in till city på en kvart.
Läget tilltalar de flesta då man på Idrottsgränd/Rissneleden kan smita undan som i en egen radhus-oas, samtidigt som man har Sundbybergs fantastiska utbud inom nära räckhåll.
Det är ingen slump att Sundbyberg år efter år hamnar högst på rankingen över Sveriges mest välmående kommuner, med dess många skolor, parker, sjöpromenader, restauranger, kaféer, butiker och allmän kommunikation i allra högsta klass.

Inom en snar framtid beräknas tvärbanan att byggas ut från Alvik, via Bromma flygplats, Rissne Centrum och hela vägen till Kista. Perfekt för pendlaren.

Rissne centrum går även generellt en mycket ljus framtid till mötes, då fastighetsbolaget Balder kommer genomföra en omfattande renovering som förväntas öka områdets popularitet ytterligare.

Snabbt tillträde möjligt.

Varmt välkomna med er intresseanmälan!

Renderingarna är illustrativa och avvikelser kan förekomma.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

Kontakta mäklaren

Alexander Langer

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
Mäklare Alexander Langer, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
0707-82 82 12

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.