Bergandsgatan 19

Saltsjöbaden, Nacka kommun Se på karta

5 500 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
130 m²
Tomtarea
164 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1974
Energiklass
F
Driftkostnad
37 720 kr/år

Letar ni efter ett hus som är friköpt, välplanerat, två badrum som är modernt renoverade, fyra sovrum, kök som bjuder på förvaring och socialt umgänge, stor tvättstuga med groventré, mysig braskamin och bara ett perfekt hus som går att flytta in i utan att behöva göra någonting i? Då har vi huset för er!
Detta hus bjuder även på altan och gräsmatta utan insyn samt med en härlig eftermiddagssol och kvällssol. Ett av de bättre husen på Fågelhöjden är äntligen till salu.
Det låter nästan för bra för att vara sant men det är faktiskt sant. Här kan ni ha många vänner på besök då huset har gott om sociala ytor både på sommaren och på vintern.
Till huset ingår även en garageplats samt en plats i carport.

Fågelhöjden är ett lugnt och omtyckt bostadsområde i Saltsjöbaden med välplanerade kedjehus. Området byggdes 1973 och husen stod klara för inflytt 1974. Fågelhöjden är en samfällighet som arbetar för allas intresse i gemensamma frågor.
Samfälligheten anordnar två städdagar per år. På Fågelhöjden finns det lekplats och även många fina olika planteringar.
Samfälligheten har en hemsida: http://www.fagelhojden.org

I närheten finns det utegym, 2 stycken fotbollsplaner och basketplan. Buss 465 går direkt utanför området samt ca 7minuters promenad till Igelboda station. Nära till populära Restaurang Saltsjö-Pir precis invid Saltsjön, Där finns även fin badplats, båtplatser och ångbåtsbrygga.
Härifrån kan du enkelt promenera till natursköna omgivningar samt Saltsjöbadens Golfklubb med 9-håls och 18-hålsgolfbana. På vintertid går det att längdskidor på golfbanan.

Promenadavstånd till affärer i Fisksätra C och Saltsjöbaden Centrum. Saltsjöbadens Centrum erbjuder två mataffärer Ica och Willys hemma, Systembolaget, Apoteket, SATS, bibliotek, flera olika restauranger samt Folktandvården.
Flera skolor och dagis ligger också i närheten.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Saltsjöbaden

Kontakta mäklaren

Anette Roos

SkandiaMäklarna Saltsjöbaden
Mäklare Anette Roos, SkandiaMäklarna Saltsjöbaden
0733990323