Nyproduktion

Bostadsrättsradhus i Sandhamn

Sandhamn, Nynäshamns kommun Se på karta

3 290 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
120 m²
Avgift
5 093 kr/mån
Pris/m²
27 417 kr/m²
Antal besök
1 031
Dagar på Hemnet
14
Nyproduktion

OBOS bygger radhus i Brf Storseglet med inflyttning november 2022. Kontakta mäklare nu för att köpa ett av de sista husen i projektet!

Välkommen till Nynäshamn – och Brf Storseglet. Här i populära Sandhamn bjuds vi på härliga hem med en oemotståndlig klassisk stil i form av radhus i två olika storlekar. 120 kvm respektive 137 kvm – alla i två plan, med 3-5 sovrum, fina uteplatser, egen trädgårdstäppa och alla bekvämligheter. Här bor du mitt i skärgårdsnaturen, med lika nära till bad och båtliv som till fina promenadstråk. Nynäshamns stadskärna når du på bekvämt gång- och cykelavstånd, och därifrån tar pendeltåget till Stockholm en knapp timme. Vardagspusslat och klart!

Här möts vi av ett välkomnande, grönt kvarter som är som gjort för att leva livet, oavsett hur din familj ser ut. Här kan de små familjemedlemmarna tryggt springa rätt ut i leken, medan de vuxna kan njuta av eftermiddagsfikan på altanen i lugn och ro. Granne med Brf Storseglet har vi redan byggt en bostadsrättsförening: Brf Förseglet. Tillsammans med dem delar ni både en trevlig gemensam grillplats som ligger på en liten kulle i skogen – och den nya lekplatsen.

I Brf Storseglet får husen en traditionell stil med spröjsade fönster – de får med andra ord vara vackra på riktigt som bara trähus kan, utan att vara mindre moderna för det. Husens fasader får en mjuk och behaglig, naturnära, färgsättning i grå och gröna toner som matchar sina omgivningar på ett fint sätt. Både när det gäller grannkvarteret Brf Förseglet och all den fina naturen runt knuten. Och som en extra välkomnande detalj får alla hus dörrar i engelskt rött.

Välkommen till Brf Storseglet!

Läs mer om bostaden
OBOS i Sverige