Anna Särströms Gata

Sandtorp, Norrköping Karta & restider

2 800 000 kr
RadhusRadhus Nyproduktion 

Flytta till ett unikt stadsradhus med en spännande karaktär tack vare sadeltakets vinkel vid gaveln. Här får du ett radhus på 115 m² med bara tio minuter från centrala Norrköping.

På framsidan av din nya bostad möts du av en varm känsla av att det här faktiskt är ditt eget hem. Entréerna in till varje radhus delas av med spaljéplank vilket gör att den egna ingången blir tydlig samtidigt som man får en privat och ombonad känsla. Här passar det perfekt med en liten utegrupp! På husets baksida ligger den lite större uteplatsen som passar bra när du vill bjuda in släkt och vänner på fika och grillfest. Här har du också din egen lilla täppa där bara din egen fantasi sätter gränser. Bilen parkerar du på egen biluppfart framför huset. Endast 4 hus har gemensam parkering.

När du kommer in i din nya bostad möts du av ett härligt ljusinsläpp i den öppna planlösningen. Nedervåningens hjärta är köket, där familjelivet pågår över bardelen med läxläsning, matlagning och social samvaro. En glasad dubbelaltandörr suddar ut gränsen mellan inne och ute. Här lever du det moderna och bekväma livet, tack vare genomtänkta detaljer som skapar en känsla av trivsel. Vad sägs till exempel om kakel och klinker i badrummet, golvvärme på hela nedre plan och egen tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt badkar på övervåningen.

Huset är tydligt uppdelat i sociala och privata ytor, med samtliga tre sovrum placerade på övervåningen. Valfrihet att välja bort ett sovrum på övre plan och på så vis få större allrum.

Sandtorp är ett idylliskt område beläget bara tio minuter från centrala Norrköping. I vårt ny bostadskvarter kommer vi att bygga 23 radhus på 115 m² med fem rum och kök. Ett modernt boende nära till stan men också naturen. Välkommen med din intresseanmälan!

Husen byggs av OBOS Sverige AB som är en av Nordens största bostadsutvecklare och säljs i samarbete med Skandiamäklarna.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrätt
Boarea
115 m²
Antal rum
5 rum
Avgift/månad
5 703 kr/mån
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Anna Särströms Gata och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 800 000 kr

Statistik

1 984
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 39 dagar sedan, den 13 juli 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips