Lövängsvägen 42

Sandviken Se på karta

2 195 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
117 m²
Biarea
6 m²
Tomtarea
421 m²
Byggår
1963
Driftkostnad
32 748 kr/år

Varmt välkommen till Lövängsvägen 42 och detta öppna kedjehus där väldigt mycket är renoverat under senare år. Bostadens fönster släpper in mycket ljus, vilket skapar en luftig och härlig känsla.

Det som framför allt sticker ut i detta hus är det stora, stilrena och öppna köket med vita skåpluckor, bra förvaringsmöjligheter och gott om plats för matbord och stolar. Vardagsrummet är rymligt, socialt och öppet. Huset erbjuder gott om sovplatser med tre sovrum på övervåningen. Dubbla glasdörrar leder ut från köket till den stenbelagda uteplatsen på framsidan av huset, detta är ett av få hus i området som har denna mysiga lösning.
Övervåningen är utbyggd med takkupa som skapar möjlighet för ett stort badrum med både badkar och dusch, vilket inte är möjligt med husets original-layout.
Nytt ventilationssystem har installerats under 2018 för optimal inomhuskomfort och fräsch luft.

Området är mycket populärt bland barnfamiljer med närhet till förskolor och Jernvallsskolan (F-9). Biltrafiken på gatan är i stort sett helt begränsad till de boende eftersom vägen inte är någon genomfart till annat än husen i området.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken

Kom på visning

  • 1
    mar
    Sön 1 mar kl. 11:30-12:30
    Välkommen på visning, anmäl gärna ert intresse!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren