Nyproduktion

Båtmansgatan

Sannakajen, Kristinehamn Se på karta

2 195 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
120 m²
Tomtarea
397 m²
Avgift
4 839 kr/mån
Pris/m²
18 292 kr/m²
Antal besök
742
Dagar på Hemnet
7
Nyproduktion

Med ett utmärkt läge alldeles vid åkanten och promenadavstånd till det mesta som härliga Kristinehamn har att erbjuda hittar vi Brf Kajplatsen. Här bor du lugnt och trivsamt, granne med Sannabadet och Kristinehamn Arena – ett bekvämt boende i bostadsrätt när det är som allra bäst: nytt, fräscht – och alldeles underbart. Projektet byggstartar i mars och vi har endast 5 kedjehus kvar till försäljning.

Det finns en enkel anledning till att just den här husmodellen är en av våra mest populära: den har allt! Lika ljus och välplanerad som sitt mindre syskon, men med lite mer av allt det goda. 3-4 sovrum, två badrum, härliga sällskapsytor och ljuvlig uteplats, till exempel.

Här bor du lugnt och trivsamt, med all service du behöver i din vardag inom räckhåll: förskolor, skolor från förskoleklass till gymnasium, butiker, restauranger och caféer med mera. Dessutom bor du granne med Sannabadet och Kristinehamn Arena. Och om någon i familjen jobbar på annan ort kan vi tipsa om att du når både Karlstad och Karlskoga på ungefär en halvtimme.

Kontakta mäklare Johan Tjernström om du vill veta mer om Brf Kajplatsen eller boka in en personlig visning på platsen där vi kommer bygga Brf Kajplatsen. Träffas du hellre över ett digitalt möte så kan vi självklart ordna det också.

Läs mer om bostaden
OBOS Sverige

Kontakt

Johan Tjernström

OBOS Sverige
Mäklare Johan Tjernström, OBOS Sverige
+46707878180

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.