Ölandsresan 33

Sävja, Uppsala Tjänster för säljaren
Karta & restider

3 495 000 kr
RadhusRadhus

Med ett mycket bra gavelläge i området hittar ni detta ljusa parhus i två plan. Förutom husets 5 rok finns en carport där förrådet inretts till ett extra rum passande för tonåringen, för gäster eller som kontor. På husets baksida i härligt västerläge finns en insynsskyddad mycket stor solig altan och gräsmatta.

Planlösningen erbjuder entréplan med hall, kök med matplats, vardagsrum, sovrum, badrum samt tvättstuga. En trappa upp finns allrum, tre sovrum samt badrum. Från hallen når du vinden med plats för extra förvaring.

Husets baksida är omgärdat av ett plank som skyddar för insyn och ger en mycket ombonad känsla. Här har du sol från förmiddag till sen eftermiddag och en eldriven markis ger välbehövlig skugga. På husets framsida finns en plattlagd altan.

Ett lättskött, barnvänligt och bekvämt boende med bra bussförbindelser och cykelväg in till centrala Uppsala. Ölandsresan är ett perfekt boende för både barnfamiljer och äldre. I området finns gästparkering, kvartersgård med festlokal och övernattningsrum samt lekplatser. I närområdet finns även den stora lekplatsen Sara Lisas Park, Sävja IP och pump-track-bana. Det är bara några hundra meter till förskola och skola upp till årskurs 9. Här har man även närhet till naturen och vackra strövområden i naturreservatet kring Lunsenskogen. I området finns också all tänkbar service så som mataffär, bibliotek, närlivs, vårdcentral, apotek och restauranger. Det är dessutom mycket bra bussförbindelser med linjetäta 5:ans buss och cykelvägar in till centrala Uppsala.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Par/Rad/Kedjehus
Boarea
126 m²
Tomtarea
238 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
41 000 kr/år
Byggår
1985
Räkna på boendet
Visningsinformation
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala - Drottninggatan

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Ölandsresan 33 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 495 000 kr
Driftkostnad
41 000 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

2 022
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 6 dagar sedan, den 15 januari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips