Brf Slottsparken, Steninge Slottsby

Sigtuna Karta & restider

4 475 000 kr
RadhusRadhus Nyproduktion 

I de vackra omgivningarna i Steninge Slottsby bygger Botrygg 24 bostadsrättsradhus där värme, vatten, TV och bredband ingår i avgiften. Området ligger i en kulturhistorisk slottsmiljö vid Steninge Slott i Sigtuna vilket har varit en viktig utgångspunkt i utformningen av byn och radhusen som nu ska byggas. De återspeglar Steninge Slottsbys ambitiösa gestaltningsprogram och ger associationer till traditionell by i ny tappning.

Radhusen byggs i engelsk stil och ligger längs en lugn gårdsgata ett kvarter in från stadsdelens huvudstråk och bara ett stenkast från Torgparken. Huvudgatan kommer att ha en vacker allékaraktär och ha separat gång- och cykelväg. Stor kraft läggs på att förstärka platsens skönhet och skapa en lantlig miljö som inbjuder till umgänge och rekreation. En plats för både boende och varande, ständigt med hänsyn till naturen och Steninges historia.

Husen har ett pittoreskt gavelmotiv som vetter mot gårdsgatan och tillsammans med färgsättningen gör att varje bostad är lätt att urskilja, samtidigt som det bildar en följsam helhet. En utbyggnad i trä bildar en skyddad entré samt matplats med rik koppling mellan interiör och trädgård. Träutbyggnadens listverk kommer igen som räcke för franska fönster på övervåningen. Ledord för gestaltning och materialval invändigt och utvändigt har varit lantligt, pittoreskt, genuint, robust, leva med årstiderna, modernt möter tradition.

Bostäderna är 2-plans radhus med optimal planlösning där ni på entréplan har sociala ytor som ett stort kök med köksö och vardagsrum samt separat tvättstuga och duschrum. På övre plan finns de 4 sovrummen samt ett badrum. Genomgående hög standard med vit 1-stavs parkett, helkaklade badrum och en braskamin i vardagsrummet.

Bostäderna säljs i flera etapper där första etappen består av radhus 1A - 3B - 132,5 kvm - 5 rok varav 4 sovrum.

Planerad inflyttningsstart september 2018

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information och för att teckna er på ett av radhusen!

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrätt
Boarea
132,5 m²
Antal rum
5 rum
Avgift/månad
5 990 kr/mån
Byggår
2018
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna/Märsta

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Brf Slottsparken, Steninge Slottsby och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 475 000 kr

Statistik

4 597
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 218 dagar sedan, den 14 mars 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips