Venngarn 631A

Sigtuna - Venngarn, Sigtuna kommun Se på karta

3 400 000 kr

3 650 000 kr -7 %
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
105 m²
Biarea
65 m²
Förening
BRF Allébyn
Om föreningen
Avgift
4 500 kr/mån
Driftkostnad
44 400 kr/år
Pris/m²
32 381 kr/m²

NYTT PRIS!

Välkommen till ett trivsamt och mysigt boende i slottsmiljö på vackra Venngarn utanför Sigtuna!
Huset är ett parhus i bostadsrättsform som helrenoverades 2014-15 med stor tillhörande tomt med nyttjanderätt. På baksidan finns en stor uteplats, plan gräsmatteyta och bärbuskar. Perfekt solläge mot sydväst!

Huset har en mycket bra planlösning med hall, kök, vardagsrum, sovrum och helkaklat duschrum på entréplan. På det övre planet finns 3 sovrum samt en toalett. I källaren finns det ett större rum med plats för exempelvis hemmakontor, tvättstuga och flera rum med gott om förvaring. Invändigt är huset i fint skick med målade väggar och vackra trägolv i alla rum. Köket är rymligt och här finns flera fönster som släpper in ett fint ljus och där man kan se barnen leka på baksidan.

På Venngarn lever du ett lugnt och bekvämt lantligt liv i ett modernt bysamhälle med bl a restaurang, café och bageri, förskola, gym, företagscenter och det vackra slottet med dess vackra park. Det finns också en nyöppnad äventyrsgolfbana. Till hösten 2022 öppnar Jensens gymnasium på området och erbjuder naturbruksgymnasium med inriktning på ridning samt hund- och djursjukvård.

Till Sigtuna stad är det endast ett par minuter med bil och Venngarn har ett bra läge med pendlingsavstånd till Arlanda, Stockholm och Uppsala. Närmsta grundskola finns i Sigtuna och det går skolskjuts dit. I det nya området vid Sigtunas infart ligger den nyöppnade Internationella Engelska skolan. Till Sigtuna stad är det en vacker cykelväg och promenadväg genom historiska Viby by. I Sigtuna stad finns all möjlig service som matvarubutiker, apotek, många restauranger och caféer, butiker, den mysiga strandpromenaden och den fina hamnen. Vid väg 263 finns flera bussar mot Sigtuna, Bålsta och Uppsala.

Välkommen att anmäla dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Kontakta mäklaren

Lina Gustavsson

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
Mäklare Lina Gustavsson, Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
0705205409

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas